Scarlett Johansson, protagonista remake-ului Creature from the Black Lagoon?

de Cristina Grigore în 10 Apr 2015
Pelicula face parte din proiectul de relansare a monştrilor clasici din filmele studiourilor Universal

Cei de la Universal Pictures au de mai multă vreme în plan o relansare a lui Creature from the Black Lagoon, pelicula alb-negru lansată în 1954 şi devenită un clasic al genului monster horror. Proiectul pare să fi fost revitalizat odată cu plasarea în rolul central a starului din The Avengers şi Lucy, actriţa Scarlett Johansson.

Conform site-ului TheTrackingBoard.com, ştirea nu a fost confirmată de studiourile Universal. Filmul nu are încă un regizor ataşat, printre cei ce s-au perindat la cârma acestuia aflându-se Gary Ross, John Carpenter, Breck Eisner şi Guillermo Del Toro.

În varianta anului 1954, rolul central, cel în care am putea-o vedea pe Johansson, a fost jucat de Julia Adams.

Creature from the Black Lagoon face parte dintr-un plan al Universal de a readuce în atenţia iubitorilor de cinema monştrii clasici ai filmelor sale, în încercarea de a crea un univers comun, după reţeta Marvel, ce va fi supervizat de Alex Kurtzman şi Chris Morgan. Filmul anului trecut, Dracula Untold, este parte a acestui univers, din care va lipsi însă The Wolfman, lansat în 2010.

Exploreaza subiecte similare:

Scarlett Johansson, Creature from the Black Lagoon, actor

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 10 aprilie 2015 12:10
Wow , asta da surpriza , sunt tare curios cum va fi Scarlett in acel rol
cosmin742000 pe 10 aprilie 2015 12:19
Pana acum au fost facute numai putin de 16 filme cu titlul "Creature from the Black Lagoon " , cate au mai abordat subiectul naiba stie ? Din ce in ce in ce mai putina inspiratie , imaginatie si creativitate la Holywood

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells