Scene de erotism şi sex, rezervate figuranţilor serialului HBO Westworld? Compania neagă acest lucru

de Cristina Grigore în 1 Oct 2015
HBO şi-a atras criticile Asociaţiei Actorilor Americani şi Federaţiei Artiştilor Americani din Radio şi Televiziune

Un presupus formular de consimţământ oferit figuranţilor dornici să lucreze la serialul produs de J.J. Abrams, Westworld, a adus critici companie realizatoare, HBO, din partea Asociaţiei Actorilor Americani şi a Federaţiei Artiştilor Americani din Radio şi Televiziune.

Potrivit Deadline.com – care a şi preluat cerinţele pentru care figuranţii ar trebui să semneze – aceştia trebuiau să accepte o serie de posturi şi scene cu tentă erotică şi sexuală, dar şi un limbaj pe care „unii l-ar putea considera greu de acceptat şi ofensator. Pentru aceste acţiuni, ce „depăşesc cu mut sfera obligaţiilor pe care le au, în cursul unei zile, actorii din background” (susţine purtătorul de cuvânt al unui grup de militanţi pentru drepturile actorilor), cei 57 de figuranţi ar urma să primească însă 600 de dolari faţă de 157, cât oferă în mod normal sindicatul.

Reprezentanţii HBO au ţinut să menţioneze că formularul în cauză a fost creat de către o agenţie de casting din exteriorul companiei.. „Vom rectifica imediat aceste discrepanţe din formularul agenţiei pentru a le aduce la nivelul practicilor noastre de pe platourile de filmare, ce oferă un mediu de lucru profesional şi confortabil tuturor interpreţilor”, apare în comunicatul emis.

Serialul Westworld, un remake al thriller-rului SF cu acelaşi nume din 1973 în care androizi ce cu greu pot fi deosebiţi de oamenii adevăraţi populează un parc tematic de distracţii al viitorului. Creat de Jonathan Nolan şi Lisa Joy, serialul are o distribuţie de excepţie: Anthony Hopkins, Jeffrey Wright, Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ben Barnes, Ed Harris şi James Marsden.

Exploreaza subiecte similare:

Westworld

Alte știri din cinema

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Merită un munte de lasagna: Garfield domină din nou topul încasărilor

Cele trei premiere ale săptămânii trecute nu au reuşit să îl întreacă pe motanul portocaliu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells