Se face Piraţii 4, savvy?

de Ştefan Dobroiu în 24 Iul 2009
Se face Piraţii 4, savvy?

Comingsoon a schimbat câteva vorbe cu unul dintre cei mai importanţi producători de la Disney, Oren Aviv, şi a aflat că Piraţii din Caraibe 4 se filmează la începutul anului viitor. Asta răspunde la întrebarea pusă de The Hollywood Reporter acum câteva zile într-un material al cărui mesaj era "bine, bine, Johnny Depp are o mulţime de proiecte în agendă, dar asupra căruia se va apleca mai întâi?". Se pare că Depp s-a distrat atât de bine în timpul trilogiei caraibiene, încât a făcut curat în agenda şi Piraţii 4 este prima lui preocupare în acest moment.

Aviv a confirmat şi faptul că Piraţii 4 va fi prima parte dintr-o trilogie, doar că noul film va fi realizat separat şi nu simultan cu celelalte, aşa cum a fost cazul cu Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest şi Pirates of the Caribbean: At World's End. Cel mai interesant la declaraţiile producătorului este, cu toate acestea, altceva: se pare că Piraţii 4 nu va fi realizat la o scară atât de largă ca predecesorii săi. "E important pentru mine să coborâm un pic ştacheta, din simplul motiv că ceva mai mare nu putem face. Filmele anterioare au devenit mult prea complicate. Intenţia mea este să o luăm de la început şi să revenim la esenţă: personajele şi nimic mai mult. Este important să abordăm povestea cum trebuie", a comentat Oren Aviv.

Acesta a recunoscut că au rămas încă multe lucruri nespuse despre trecutul lui Jack Sparrow, dar nu a precizat dacă ele vor fi tratate în cel de-al patrulea film al seriei cu piraţi. Nici despre prezenţa sau absenţa lui Gore Verbinski, în ipostaza de regizor, Oren Aviv nu a făcut precizări. Numele lui Tim Burton fusese citat ca alternativă în urmă cu ceva timp.

Pe de altă parte, Orlando Bloom şi Keira Knightley au declarat de nenumărate ori că aventurile caraibiene le-au ajuns "până aici" (adică până-n gât), prin urmare este foarte posibil ca noua trilogie să se concentreze exclusiv pe cel mai iubit personaj, marele Jack Sparrow, interpretat de Johnny Depp.

Cum ţi s-ar părea să-l vezi pe Depp pe ecran tot timpul în cele trei noi filme?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Mos Alecu pe 24 iulie 2009 12:37
Johnny Depp se vinde. Deci cu siguranta va juca si in urmatoarele 3. Iar Orlando si Keira vor reveni si probabil din cauza ca nu au mai avut prea multa prezenta pe ecrane in ultima vreme...
danucu pe 24 iulie 2009 12:49
gresesti. Johnny Depp nu e unul din actorii care fac filme comerciale, in afara trilogiei piratii din caraibe, nu a avut filme de box office. Si a facut alegeri ciudate in materie de roluri. Cum poti decide tu ca el se vinde? Esti cumva ruda cu el? Comunici des si ti s-a confesat? Daca va mai juca pe Jack Sparrow e pentru ca o face foarte bine, rolul i se potriveste ca o manusa si fiul sau il adora ca pirat.
Mikala pe 24 iulie 2009 12:53
Foarte tare .. n-am ce zice . Orlando ar trebui sa fie recunoscator . Adica , cum a jucat in Stapanul Inelelor si n-a zis nimic si acum dintr-o data daca a auzit la Keira repede si el ca nu mai vrea sa joace . Parca spunea ca e mare fan Johnny Depp . Oricum , Johnny oricum o sa joace.
mausyo pe 24 iulie 2009 13:18
Nu a jucat in filme de box office. Haha .. asta e tare. Ba chiar as indrazni sa spun ca filmele in care a jucat in ultimi ani a fost destul de reusite si excentrice. Pare sa isi defineasca un nou stil.
bogdan pe 24 iulie 2009 13:20
sunt cam trist sa aud "o coborare a stachetei". oricum johnny e sufletul filmului, deci nu cred ca marea pierdere ar fi orlando sau keira si regizorul, am vazut cufarul cu comentariul lui gore si mi s-a parut genial filmul. in fine, sper sa nu ajunga ca herry potter
tia dalma pe 24 iulie 2009 13:29
taticu, pai daca l-ar face burton(ceea ce nu crez, ca el nu face continuari, el inoveaza) ar ajunfge numai depp in el.si keyra e simpatica dar ce, nu mai sunt femei? sau pirati in afar' de orlando? zau, asa. numai sa nu-l faca 3d:((
angesa pe 24 iulie 2009 14:15
@danucu
Ce vrea sa fie asta , replica adresata parerii lui "Mos Alecu"? "Cum poti decide tu ca el se vinde? Esti cumva ruda cu el? Comunici des si ti s-a confesat?"
Adica forumul asta nu are scopul ca fiecare sa-si spuna parera (intr-un limbaj civilizat of course).
Si eu sunt de parerea lui Mos Alecu , ca Johnny Deep , cu piratii are succes de casa.
Astept sa vad continuarile .

Gakumba pe 24 iulie 2009 16:34
Acest film este cel pe care il astept cel mai mult sa-l vad alaturi de The Hobbit si Transformers 3. Abia astept sa-l vad pe personajul meu preferat, Jack Sparrow !
Alecs pe 24 iulie 2009 18:40
@danucu si Mos Alecu
Intr-adevar, in locul lui, ati fi luat alta decizie. Asta o stiti sigur pentru ca puterea mintii va poate face sa intelegeti situatia fiecaruia atat de bine incat ( nu numai ca o intelegeti ) aveti raspuns ca si reactia a voastra. Anii nu v-au invatat ca nu este teoria si alta este practica? Este cu totul altceva sa fii pus infata faptului implinit.

Intr-adevar, fiecare are dreptul de a-si spune parere insa, in general, parerea romanilor seamana mai mult cu o critica dura care arata superioritatea fata de subiecti... si presupun ca este fondata ! (?)

radu12 pe 24 iulie 2009 19:29
Johnny Depp se vinde doar din cauza roluli din Piratii din Caraibe, in rest nu a avut prea mare succes cu filmele anterioare acestei productii.
Insa, ca actor, e unul dintre cei mai buni... isi cunoaste meseria si stie sa interpreteze.
Imi place ca alege loruri cat mai diverse pentru ca astfel ii pot admira munca si talentul.
Sper sa aibe cat mai mult succes in continuare si sa apara in cat mai multe filme, pentru ca merita. ^_^

danucu pe 24 iulie 2009 19:43
pentru angesa.
mi-am spus si eu parerea referitor la opinia lui Mos Alecu, intr-un LIMBAJ CIVILIZAT. acuma depinde ce intelegi tu prin aceste doua mici cuvinte.

StevieGG08 pe 24 iulie 2009 22:17
Hmmmm...daca va fi prima parte dintr-o triologie..cum o sa se numeasca Pirates of the Caribbean Origins? :-)...Credeam ca e Fountain of Youth
Bart_Simpson pe 24 iulie 2009 22:19
Nu stiu daca Depp se vinde sau nu se vinde (as inclina totusi spre "se vinde" la greu), dar e unul dintre actorii care imi place, tocmai pentru ca alege roluri ciudate. Nu cred ca un actor are nevoie de blockbusteruri stupide gen "The Day After Tomorrow", "Independence Day" sau "2012" ca sa-si contabilizeze succesul. Cit despre Piratii 4, chiar sper sa fie fara Orlando Bloom.
Twiblack pe 24 iulie 2009 23:06
...cel mai bn il intrebati pe Tim Burton, poate va da el raspunsul . totusi JD l`am vazut numai in filme iesite din comun ...deci concluzia ca asta ii place sa faca...si o face destul de bn , iar rolul za` Jack Sparrow este potrivit pt el . Totusi cred ca e genul de de actor care gandeste si apoi decide cum si ce e potrivit pt el... dar mai intai sa ne actualizam cu totii si apoi sa tragem concluzii despre " se vinde sau nu se vinde" . ...!
--- pe 25 iulie 2009 00:40
era si cazul... mi-au placut ffff mult celelalte filme ( in special soundtrack-ul ).
Fountain of Youth FTW! xD

hsonia pe 25 iulie 2009 01:09
o.k. Ce spuneti de Fountain of Youth? Ma ajuta cineva sa il vad mai repede? dupa ce-l vad, vorbim. Il are careva dintre voi?
kensu pe 25 iulie 2009 09:45
pai al 4 lea film adica asta care urmeaza sa se faca ar fi the fountain of youth.pana atunci iti recomand sf ul the fountain 2006 .e super ,e greu de inteles dar e o capodopera.http://www.cinemagia.ro/filme/the-fountain-fantana-14298/
gabi12 pe 25 august 2009 12:58
foarte tare danucu......"nu a jucat in filme de box office".....penibil comm ai mai scris.....:))....dak nici johny deep nu e actor.....
denisa pe 12 septembrie 2009 23:02
off,,,da este trist numai ca de abea astept sa apara piratess of the caraibbean4:X:X:X ador filmul si il ador si pe johnny depp(capitan jack sparrow)..bafta in continuare!!!!www.
madanicola pe 1 noiembrie 2009 15:37
Nu m-am gandit sa imi imaginez filmul fara Keira si Orlando . Nu stiu daca ar mai fi la fel de reusit . Dar in orice caz faza cu "coborerea stachetei " nu suna prea bine . :-(
alex87 pe 15 noiembrie 2009 00:27
ma intreb de ce nu mai este orlando bloom
alex87 pe 15 noiembrie 2009 00:31
oricum ramane Joni Deep
Maria pe 17 noiembrie 2009 12:01
Filmul Piratii din Caraibe e cel mai tare.Nici un film nu se compara cu el.
orlandobloom&johnydeep pe 24 noiembrie 2009 10:27
ma intreb de ce nu mai joaca orlando il ador.nu prea mi-l imaginez pe zac efron in rol de pirat
miere pe 25 noiembrie 2009 14:26
maria te contrazic vehement! o fi parerea ta dar eu sunt o gramada de multe filme bune si/sau mai bune decat piratii din caraibe :) cat despre partea ca va aparea partea a 4 chiar sunt curios cum va fi :D
Radu1711 pe 16 aprilie 2010 19:56
abia astept sa apara Pirates of the Caribbean 4 daca o sa apara
zzz pe 4 mai 2010 12:55
Fountain of Youth
Vorador pe 11 martie 2011 00:15
da se face Fountain of Youth

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells