Se face un documentar despre abuzurile sexuale de la Hollywood

de Cristina Grigore în 23 Apr 2014
Iniţiatoarea proiectului este Amy Berg, nominalizată la Oscar pentru documentarul Deliver Us from Evil (2007)

În toiul unui scandal sexual ce a cuprins Hollywood-ul şi a închis discuţiile în presă şi mediul online, cineasta Amy Berg a anunţat că a început lucrul la un documentar ce va analiza şi expune cercurile închise de la Hollywood ce au facilitat şi întreţinut practicile de abuz sexual asupra minorilor.

În opinia lui Berg, citată de TheWrap.com, aceste ,,sex rings” sau reţele sexuale au făcut de-a lungul timpului mai multe victime şi sunt deja un caz generalizat în Cetatea Filmului. ,,Este o problemă uriaşă, generalizată la Hollywood şi acum este momentul pentru a o explora”, a declarat Berg, chestionată în legătură cu noul său proiect, despre care a promis că va da mai multe detalii aproape de finalizarea acestuia.

,,E vorba de mult mai multe cazuri, nu doar de unul”, a mai menţionat cineasta, care a spus şi că filmul va include recentele acuzaţii de abuz sexual împotriva lui Bryan Singer lansate de către Michael Egan (detalii AICI).

Cunoscută deja pentru documentarele sale incisive, cu subiecte controversate (Deliver Us from Evil, West of Memphis), Amy Berg a lansat anul acesta primul său lungmetraj de ficţiune, Every Secret Thing, o dramă poliţistă ce le are în distribuţie pe Diane Lane, Elizabeth Banks şi Dakota Fanning.

Exploreaza subiecte similare:

Amy Berg, Deliver Us from Evil, Bryan Singer, West of Memphis, Every Secret Thing, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
leu_eraser pe 23 aprilie 2014 10:41
Nu stiu de ce se face atata caz pe tema asta. Abuzurile sexuale exista in orice tara, oricat de avansata ar fi ea, si vor exista si in viitor, indiferent de ce masuri se vor lua. Asta-i lumea in care traim, cu bune si cu rele.
Dana04 pe 23 aprilie 2014 13:03
This should be interesting....
alex_il_fenomeno pe 16 noiembrie 2014 10:31
Un subiect destul de discutat la Hollywood, si cred ca va rezulta intr-un documentar destul de interesant.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells