Se face un film Breaking Bad?

de Cristina Grigore în 17 Iul 2012
Se face un film Breaking Bad?

Sezonul cu numărul cinci şi ultimul al serialului premiat cu Emmy, Breaking Bad, a debutat recent pe canalul AMC, însă fanii acestuia se vor mai bucura ceva vreme de prezenţa pe micul ecran a profesorului de chimie şi familistului Walter White, devenit, încetul cu încetul, regele local al traficului cu metamfetamină. Asta pentru că jumătate din episoadele sezonului cinci (mai precis opt) vor fi difuzate abia anul viitor.

Dar va mai avea serialul o continuare şi după? Creatorul acestuia, Vince Gillian, a discutat cu redactorii CinemaBlend săptămâna trecută despre un posibil film Breaking Bad şi iată care au fost declaraţiile lui.

„Îmi place foarte mult ideea filmului şi m-am convins cu mult timp în urmă de adevărul zicalei ‘Niciodată să nu spui niciodată’. Dar trebuie să vă spun că eu şi scenariştii mei intenţionăm să epuizăm orice fel de poveste poate fi spusă în aceste ultime 16 episoade. Aşa că, în acest moment, aş zice că şansele realizării unui film sunt mici”.

„Dacă am ajunge în acel punct – peste vreun an-doi – cred că ne-am orienta spre altceva sau, dacă mai e vreunul dintre noi dornic să se apuce de un lungmetraj după ce se mai liniştesc apele, cine ştie? Momentan, nu ştiu mai multe decât ştiţi şi voi”, a explicat Gillian.

Şi starul serialului, Bryan Cranston, a vorbit luna trecută despre faptul că un film Breaking Bad este o idee cât de poate de pertinentă şi a menţionat că i-ar plăcea să-şi reia rolul într-un film pentru marele ecran inspirat din serial. Un posibil scenariu imaginat de acesta îl prezintă pe Walter White la un an de la încheierea evenimentelor din sezonul cinci. „Asta dacă personajul mai este în viaţă”, a adăugat actorul.

Taguri:  Breaking Bad

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Crist11 pe 17 iulie 2012 17:51
NEVER!!! NEVER!!!
fomiştii.

kingdogg69 pe 18 iulie 2012 01:45
Mi-e teama ca vor strica si finalul foarte reusit al lui House M.D. odata cu aparitia lungmetrajului cu acelasi nume. Deci e din start o idee proasta faca un film si dupa Breaking Bad.
alex_il_fenomeno pe 7 august 2012 13:39
poate il voi urmari ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells