Se impaca Pixar cu Disney?

2 Ian 2006
Se impaca  Pixar cu Disney?
Washington Times anunta ca Disney si Pixar intentioneaza sa-si reinnoiasca contractul de distribuire.
Se preconizeaza o relatie noua si mult mai apropiata intre cele doua mari companii rivale, deoarece directorii executivi de la Pixar vor avea garantat accesul fara precedent la Circle 7, un departament secret creat in cadrul companiei Disney in timpul conducerii lui Michael Eisner cu scopul de a produce sequel-uri la filmele produse de Pixar.
Cei de la Disney au inceput deja productia la Toy Story 3 iar Circle 7 va anunta curand un al doilea sequel, din cele cateva scenarii la care se lucreaza in acest moment. Probabil ca va fi vorba fie despre Finding Nemo 2 sau Monsters, Inc. 2.
Noul contract va asigura pentru Disney drepturile de distribuire a filmelor produse de Pixar si de asemenea va acorda companiei distribuitoare drepturile de a produce sequel-uri la aceste filme.
Inca nu s-a ales un regizor, deoarece se asteapta semnarea contractului intre cele doua companii.
Pentru a da un semn de buna-credinta, noul sef de la DisneyBob Iger, ii tine la curent pe sefii de la PixarSteve Jobs si John Lasseter cu toate miscarile de la Circle 7 - un lucru pe care fostul sef Disney, Michael Eisner il facea foarte rar.
In trecut, Jobs nu prea avea cuvinte de lauda la adresa sequel-urilor produse de Disney, dar poate ca se imbuneaza daca va primi o oferta convenabila si daca Pixar va primi dreptul de a se implica mai mult in productia sequelurilor, din punct de vedere creativ.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells