Se lansează Amintiri din Epoca de Aur 2

de Ştefan Dobroiu în 15 Oct 2009
Se lansează Amintiri din Epoca de Aur 2

Amintiri din Epoca de Aur 2 - Dragoste în timpul liber, ultima parte a filmului colectiv Amintiri din Epoca de Aur, scris şi co-regizat de Cristian Mungiu, va rula începând cu 23 octombrie în cinematografe din Bucuresti, Iaşi, Cluj, Constanţa, Bacău şi Piteşti.

Premiera va avea loc vineri, 23 octombrie, la ora 19.15 la cinematograful Studio din capitală, în prezenţa regizorului Cristian Mungiu şi a echipei filmului. În Bucureşti, filmul poate fi de asemenea urmărit la cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex şi The Light.

Invitatul special al evenimentului de lansare va fi poetul Mircea Dinescu, care le va împărtăşi spectatorilor câteva dintre patimile iubirilor consumate în vremea comunismului.  

Cu ocazia premierei, va fi expusă în holul cinematografului Studio o colecţie de obiecte din perioada anilor '80 adunate împreună cu Metropotam.ro. Colecţia cuprinde o mulţime de obiecte, de la rachete de tenis Reghin şi călimări cu cerneală Flaro şi până la articole de omagiere a Marelui Conducător, scrise de persoane aflate în atenţia publică şi în prezent.

Concomitent cu partea a doua, comedia Amintiri din Epoca de Aur 1 - Tovarăşi, frumoasă e viaţa! va continua să ruleze în cinematografele din Bucureşti şi din ţară.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ionuttita pe 15 octombrie 2009 17:49
hands up pt filmele romanesti!!
Alina B pe 15 octombrie 2009 19:10
Normal ca in Brasov nu e, ma simt parca sunt la capatul lumii cinefile!!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells