Serialul Dexter revine, tot cu Michael C. Hall în rolul asasinului justițiar

de Marina Florea în 15 Oct 2020
Producția va demara la începutul anului următor, cu o premieră programată pentru toamna lui 2021

Serialul Dexter revine. Michael C. Hall  se întoarce în rolul asasinului justițiar, la opt ani după difuzarea inițială a serialului, scrie The Hollywood Reporter.  Showtime a comandat o serie limitată la 10 episoade, tot cu actorul Michael C. Hall în rol central și cu showrunner-ul inițial Clyde Phillips. Serialul va fi o continuare a originalului de opt sezoane, care se încheia în 2013 cu personajul lui Hall, Dexter Morgan, luând calea unui exil autoimpus și începând o viață singuratică în sălbăticie.

Producția va demara la începutul anului următor, cu o premieră programată pentru toamna lui 2021.

„Dexter este un serial special, atât pentru milioanele de fani cât și pentru Showtime, acest serial fiind cel care a pus pe harta televiziunii postul nostru acum mulți ani”, relatează președintele Showtime Entertainment Gary Levine. „ Vom revizui acest personaj ieșit din comun numai dacă putem găsi o abordare creativă pe măsura serialului inițial. Ei bine, mă bucur să anunț că aceasta a fost găsită de Clyde Phillips și Michael C. Hall, și abia așteptăm să filmăm și să arătăm lumii rezultatul final!”

Phillips a fost showrunner la primele patru sezoane din Dexter, înainte de a părăsi proiectul în 2009. În timpul conducerii sale serialul a câștigat trei nominalizări la Emmy pentru cel mai bun serial dramatic și patru nominalizări Writers Guild Award în aceeași categorie. Phillips a semnat un acord cu Showtime și cu CBS anul acesta. Hall, la rândul lui, a primit cinci nominalizării la Emmy pentru cel mai bun rol principal cu Dexter și a câștigat premiile Globul de Aur și premiile Screen Actors Guild pentru rol în 2010. Ultimele roluri pe care le-a jucat sunt în serialul Safe de la Netflxi și lungmetrajul The Report.

Phillips și Hall vor semna producția executivă pentru noul Dexter cu John Goldwyn, Sara Colleton, Bill Carraro și Scott Reynolds.

Exploreaza subiecte similare:

Michael C. Hall, Dexter

Alte știri din cinema

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Trei kilometri până la capătul lumii în competiție la Cannes, o dramă sfâșietoare despre homofobie, corupție și minciuni

Premiera internațională a filmului românesc Trei kilometri până la capătul lumii a avut loc vineri după-amiază la Cannes într-o zi însorită cu cer senin atât pentru cinefili, cât și pentru cinematografia românească.

Furiosa: A Mad Max Saga, George Miller revine la Cannes cu un prequel spectaculos

La nouă ani după ce a prezentat Mad Max: Fury Road la Cannes, regizorul George Miller s-a întors miercuri pe Croazetă alături de Anya Taylor-Joy și Chris Hemsworth cu al cincilea episod din înflăcărata lui saga action adventure

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells