Serialul Galaxy Quest se află în pregătire la un canal TV distribuit și în România

de Gloria Sauciuc în 22 Apr 2015
În distribuţie o vom vedea, printre alții, pe Sigourney Weaver

Un serial TV inspirat din SF-ul Galaxy Quest din 1999 este în pregătire la Paramount Television, anunță presa internațională. Filmul marca DreamWorks îi are în centrul poveştii pe subiecții unui program cu tematică SF, trimişi din greşeală pe o navă spaţială unde trebuie să salveze o rasă extraterestră.

Scenaristul Robert Gordon urmează să scrie varianta TV. Regizorul va fi Dean Parisot, producător Mark Johnson în parteneriat cu Melissa Bernstein. În distribuţie apar Tim Allen, Sigourney Weaver, Alan Rickman, Tony Shalhoub, Sam Rockwell, Daryl Mitchell şi Enrico Colantoni.

Galaxy Quest este cea mai recentă adaptare pentru micul ecran a unui film de cinema. ABC a venit recent cu filmul pilot pentru Uncle Buck, CBS cu pilotul pentru Rush Hour şi Fox cu Minority Report.

Paramount Television, în mod special, a făcut remake-uri pentru TV la filmele de succes. School of Rock va apărea pe Nickelodeon anul acesta, urmând şi un film pilot Shooter, după filmul cu Mark Wahlberg.

Exploreaza subiecte similare:

Sigourney Weaver, Galaxy Quest, Dean Parisot, Tim Allen, Alan Rickman, Sam Rockwell, Tony Shalhoub, Daryl Mitchell, Enrico Colantoni

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 22 aprilie 2015 12:16
de abia astept Shooter, dupa filmul lui Mark Wahlberg ;)
AeroX pe 23 aprilie 2015 00:36
Super film. Super actori daca se mentin. Sper ca am inteles bine.
Han_Solo pe 23 aprilie 2015 08:58
Distributie excelenta insa nu cred ca serialul va rezista pe unul dintre posturile Basic Network. Daca ar fi fost pe cablu da.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells