Sharon Stone, hărţuită de un bărbat care pretinde că este tatăl copiiilor ei

de Cristina Grigore în 29 Sep 2011
Sharon Stone, hărţuită de un bărbat care pretinde că este tatăl copiiilor ei

Sharon Stone are un trecut bogat în ceea ce priveşte admiratorii obsedaţi de persoana sa, motiv pentru care la ultimul incident de acest fel actriţa nu a stat mult pe gânduri şi, după ce a anunţat autorităţile, a obţinut şi un ordin de restricție împotriva bărbatului care îi tulbura liniştea.

Conform TMZ.com, cel care a hărţuit-o în ultimele luni pe actriţă se numeşte Phillip Barnes, iar ultima sa ispravă a fost aceea de apărea la intrarea reşedinţei sale din Los Angeles, pretinzând că el este ucigaşul lui Bin Laden. Potrivit înregistrărilor poliţiei, Barnes s-a şi autoinvitat pe proprietatea actriţei în două rânduri, susţinând că el este tatăl copiilor săi. El i-a trimis acesteia anterior şi o scrisoare în care o avertiza că nu are voie să se întâlnească cu alţi bărbaţi.

După afirmaţiile lui Stone, bărbatul este bolnav mintal, posibil schizofrenic, el susţinând că i-a fost prezentat acesteia de către un prieten comun, membru al CIA.

Potrivit ordinului de restricţie, Barnes este obligat să păstreze faţă de actriţă o distanţă de aproximativ 90 de metri.



Taguri:  Sharon Stone, actor

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Crist11 pe 29 septembrie 2011 14:05
Trecutul poate fi foarte dureros cateodata.
alex_il_fenomeno pe 29 septembrie 2011 16:18
sper ca acest fapt sa nu o tulbure prea mult pe actrita ...
zeno.marin pe 29 septembrie 2011 20:10
"După afirmaţiile lui Stone, bărbatul este bolnav mintal, posibil schizofrenic [...]"

Objection yout onour! Speculatie! Actrita Sharon Stone nu are pregatire in domeniu medical deci nu e calificata sa faca asemenea afirmatii! Imi voi sfatui clientul, tatal copiilor ei, sa o dea la randul sau in judecata, obtinand un "restraining order" similar. In felul asta distanta dintre clientul meu si reclamanta se va extinde la 180m.

zeno.marin pe 29 septembrie 2011 20:14
...la naiba, m-au luat bodigarzii astia in halate albe si mi-au pus o camasa cu maneci ciudate inainte sa apuc sa corectez "yout onour" -> "Your Honour".
Stupid typo... Vreau un calmant.

ren22 pe 30 septembrie 2011 14:41
Ce chestii se mai intampla!Cate penibilitati...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells