Shia LaBeouf, într-o nouă manifestare artistică. Şi-a „oferit” bătăile inimii într-un livestream

de Cristina Grigore în 19 Mar 2015
„Acest experiment mă ajută să îmi menţin un puls constant şi să-mi păstrez, astfel, pacea interioară”, a explicat actorul

După ce a fost acuzat de plagiat şi tulburarea ordinii publice, după ce şi-a pus o pungă de hârtie pe faţă, pe care a scris „Nu mai sunt faimos”, Shia se face din nou remarcat printr-un surprinzător proiect online, prin care şi-a oferit spre ascultare bătăile inimii.

Potrivit MTV.com, actorul a făcut anunţul în cadrul festivalului texan de muzică, film şi media interactive South by Southwest. Bătăile inimii sale au fost monitorizate vreme de 7 ore din 24, astăzi fiind ultima zi în care le mai puteţi auzi pe #followmyheart.

„De fiecare dată când pulsul meu creşte, mă opresc, respir şi mă concentrez pentru a-l face să scadă. Am suferit aproape toată viaţa de atacuri de panică, fie că munceam, fie ca urmare a excesului de alcool. Nu mi s-a mai întâmplat acest lucru de ceva vreme şi acest experiment mă ajută să îmi menţin un plus constant şi să-mi păstrez astfel, pacea interioară”, a explicat actorul.

Exploreaza subiecte similare:

Shia LaBeouf, actor

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 19 martie 2015 10:33
Foarte ciudat acest actor ....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells