Shia LaBeouf s-a tăiat pe faţă pentru rolul din Fury

de Cristina Grigore în 8 Oct 2014
Actorul este cunoscut pentru metodele sale extreme de a intra în pielea personajului pe care îl interpretează

Când vine vorba de metode extreme de actorie, Shia LaBeouf este unul dintre fruntaşi: pentru Necessary Death of Charlie Countryman şi-a administrat LSD, pentru Lawless a testat alcoolul tare, cu efecte aproape halucinogene, pentru Nymphomaniac a propus ca scenele de contact fizic la care participă să fie reale, iar la filmările lui Fury s-a distanţat de colegi şi a refuzat să mai facă duş, pentru a intra cât mai bine în pielea personajului său.

Potrivit publicaţiei The Independent, actorul a mai apelat la un gest extrem: s-a tăiat pe faţă. Logan Lerman, unul dintre colegii săi de platou din Fury, a povestit cum actorul l-a oprit la un moment dat, într-o pauză de filmări: „Hei, tipule, vrei să vezi ceva amuzant? Ia uite…”, i-a spus LaBeouf şi a început să îşi cresteze faţa cu un cuţit. Pe parcursul filmărilor, a mai spus Lerman, îşi deschidea rănile, pentru a fi sigur că apar proaspete pe înregistrare.

Actorul a avut însă şi unele manifestări ceva mai pozitive în timpul producţiei. Spre exemplu, perseverenţa în a învăţa cum e să fii la comanda unui tanc. „Petrecea tot timpul pe platou. El e cel care mânuieşte turela în fiecare cadru, chiar dacă nu este nevoie să te afli acolo, ca actor. Altcineva poate sta înăuntru. Dar el a fost acolo, de fiecare dată”, a mai spus Lerman.

Exploreaza subiecte similare:

Shia LaBeouf, actor, Fury

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells