Spider-Man: Homecoming, explicat. Iată însemnătatea titlului

de Cristina Grigore în 14 Iul 2016
Spider-Man: Homecoming va ajunge în cinematografe pe 28 iulie 2017

Debutul lui Tom Holland drept Peter Parker – într-un film ce succede unor serii de aventuri cinematografice şi care întoarce la sursă eroul – se apropie. Iar realizatorii vor să clarifice un aspect important al reboot-ului – titlul. Într-un interviu acordat IGN.com, preşedintele Sony, Tom Rothman, arată ce înseamnă de fapt „întoarcerea acasă” din titlu.

 „Vă pot spune că avem foarte mare noroc în ceea ce priveşte acest film, pentru că Marvel şi Kevin Feige au asimilat foarte bine personajul şi nimeni nu-l cunoaşte la fel de bine ca Marvel. Pentru Sony, este una dintre ‘bijuteriile coroanei’. Însă numele, ‘Homecoming’, are un dublu înţeles. În primul rând, este relevant pentru poveste, deoarece acţiunea se desfăşoară în timpul anilor de liceu şi avem o scenă de petrecere ‘de revenire’, în care îşi fac apariţia foşti absolvenţi […]. Este însă o reîntoarcere acasă şi pentru Marvel. O revenire în universul cinematografic căruia Spider-Man îi aparţine. Este vorba despre o înţelegere fără precedent între studiouri [Sony a deţinut drepturile asupra personajului din 1999]. Şi vă pot spune că tipii de la Marvel sunt al nemaipomenit de buni în ceea ce fac”, a explicat el.

Spider-Man: Homecoming va ajunge în cinematografe pe 28 iulie 2017. Distribuția filmului îi cuprinde pe Marisa Tomei, Zendaya, Robert Downey Jr. şi Michael Keaton.

Exploreaza subiecte similare:

Spider-Man: Homecoming, Tom Holland

Alte știri din cinema

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Merită un munte de lasagna: Garfield domină din nou topul încasărilor

Cele trei premiere ale săptămânii trecute nu au reuşit să îl întreacă pe motanul portocaliu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells