Sucker Puch, lipsit de o scenă fierbinte cu Emily Browning

de Cristina Grigore în 24 Mar 2011
Sucker Puch, lipsit de o scenă fierbinte cu Emily Browning

Protagonista din Sucker Punch, simpatica actriţă australiană Emily Browning, este furioasă. Scena sa fierbinte cu John Hamm a fost acuzată a fi nepotrivită pentru ratingul PG-13 stabilit pentru film, iar Zack Snyder a remontat-o, pentru a se încadra în cerinţele MPAA (Motion Pictures Association of America), asociaţia care acordă clasificările filmelor pe categorii de vârstă. Ce mai poate face ea în această situaţie? Să-şi exprime sus şi tare nemulțumirea!

Într-un interviu acordat revistei de modă şi cultură pop Naylon, actriţa a ţinut să precizeze că scena în cauză nu era una vădit sexuală şi nu înţelege de ce nu a fost acceptată. Jon Hamm, starul din Mad Men, este în Sucker Punch doctorul sub supravegherea căruia intră personajul lui Browning, Baby Doll, şi care, în fantezia tinerei, primeşte numele High Roller.

Iată declaraţia actriţei de 22 de ani în legătură cu momentul aparent ofensator pe care l-a avut cu Hamm: „Am avut o scenă de dragoste foarte cuminte şi deloc intensă cu Jon Hamm. Sunt doar respiraţii profunde şi săruturi. Cred că este nemaipomenit pentru o tânără fată să-şi poată controla sexualitatea. Ei, bine, celor de la MPAA nu le-a plăcut asta. Ei nu cred că o fată ar trebui să fie vreodată stăpâna propriei sexualităţi pentru că sunt din Epoca de Piatră. Nu ştiu ce naiba se întâmplă, dar voi critica pe faţă lucrul acesta”, a spus Browning.

Zack Snyder a fost nevoit, aşadar, să editeze acea parte a filmului, pentru a obţine rating-ul PG-13 (recomandat copiilor sub 13 ani cu acordul părinţilor), accesibilitatea filmului mulţumind-o totuşi pe actriţa din rolul principal, care a menţionat că îi place ideea că şi fetele mai tinere vor putea să vadă filmul.

Însă, deşi regizorul a renunţat la ideea sa iniţială, potrivit căreia filmul ar fi conţinut mult mai mult sex şi violenţă, calificându-se pentru ratingul R (cei sub 17 ani trebuie să fie însoţiţi de un adult), acesta a trebuit să viziteze MPAA de cinci ori, fiind somat să mai reducă, totuşi, nivelul de violenţă din film.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 24 martie 2011 09:23
De aici se intelege ce cel mai bine ar fi sa asteptam pe DVD varianta Director'S Cut pentru a putea vedea filmul asa cum trebuie.
kn0xville pe 24 martie 2011 16:55
sau Ultimate Cut.. asa cum ne-a obisnuit Zack S.
MULDER pe 24 martie 2011 17:55
buuuuuuuuuuuuuuu
sa ne arate noua atunci scen a:P

Gogaie pe 24 martie 2011 18:59
Zack Snyder mereu a inclus in filmele sale cate o scena de sex,ma asteptam sa bage una si in Sucker Punch chiar daca filmul este PG-13
Vorador pe 24 martie 2011 19:14
o sa vedem scena in varianta unrated,Zack Snyder sigur o va pune pe dvd
legolas05 pe 24 martie 2011 20:40
pacat....era fain sa vad la cinema tot filmul...
alex_il_fenomeno pe 26 martie 2011 10:10
nu cred ca poate face ceva Emily Browning cu interventia ei !
darayawaus pe 29 martie 2011 18:32
Asa, si? Oricum, mai mult ca sigur n-o sa vad filmul, si nu cred ca m-as fi uitat nici daca avea scene fierbinti.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells