Tarsem Singh, furios din cauza trailerelor lui Mirror, Mirror

de Cristina Grigore în 5 Mar 2012
Tarsem Singh, furios din cauza trailerelor lui Mirror, Mirror

Într-un interviu acordat site-ului Digital Spy, regizorul Tarsem Singh a spus că este „de-a dreptul furios” din cauza modului în care au fost editate trailerele pentru viitorul său film despre Albă Ca Zăpada, Mirror Mirror.

Motivul nemulţumirii, potrivit cineastulului, este legat de faptul că secvenţele promoţionale pentru această poveste fantastică în care Julia Roberts interpretează rolul Reginei Malefice, iar Lily Collins, pe cel al prinţesei cu părul de abanos, nu fac dreptate filmului, în forma sa finală.

„Sunt de-a dreptul furios pe modul în care ieşit trailerele”, a spus el. „Asta poate pentru că sunt regizor şi sunt mereu nemulţumit de felul în care sunt realizate! Filmul arată nemaipomenit, iar trailerele sunt atât de exagerate”. Ocupat cu promovarea lui The Immortals, regizorul nu a participat la montajul lui Mirror Mirror, iar acum, este el de părere, „marketingul este cel ce luptă pentru felul în care vrei să vinzi filmul”.

Cât despre lansarea peliculei, care va ajunge în cinematografe pe 6 aprilie, înaintea celei a lui Snow White and the Huntsman (care va avea loc pe 1 iunie), Tarsem a spus: „Doar aşa se putea. Ei îşi permit probabil să lanseze filmul după noi, noi nu – bugetul pe care ei l-au folosit pentru producţie este aproape de două ori mai mare decât al nostru”, a adăugat el.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 5 martie 2012 19:28
Chiar daca este furios, ii ajuta la ceva?
Bayard pe 5 martie 2012 22:36
Are mare dreptate, trailerele sunt mizerabile..... daca nu erau 2 filme cu Alba ca Zapada eu nu m-as fi dus la asta.... dar vreau neaparat sa le compar.
Faenor pe 6 martie 2012 07:02
Filmul nu ajunge in cinematografe pe 6 aprilie, ci pe 30 martie in SUA si pe 16 martie la noi...
mrcrabu pe 6 martie 2012 15:01
16 aprilie ...
alex_il_fenomeno pe 12 martie 2012 18:52
dar el nu si-a adus deloc aportul la realizarea trailerelor ?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells