The Lone Ranger pe ecrane: Johnny Depp, în cel mai periculos rol al său

de Cinemagia în 10 Iul 2013
„Cea mai grea parte a fost să rămân în viaţă călărind un cal ce galopa cu viteză mare” (Johnny Depp)

Johnny Depp joacă unul dintre rolurile principale în Legenda călăreţului singuratic/The Lone Ranger, film ce rulează în regim de premieră pe marile ecrane din România. Alături de echipa care a stat şi în spatele francizei „Piraţii din Caraibe” (Jerry Bruckheimer & Gore Verbinski), Johnny Depp a jucat unul dintre cele mai provocatoare rolurile ale carierei sale, interpretându-l de data aceasta pe războinicul amerindian, Tonto, un personaj misterios care debordează de umor, ironie şi simţ al aventurii.

Despre interpretarea personajului său Tonto, Johnny Depp spune că a fost cel mai periculos rol al său: „Cea mai grea parte a fost să rămân în viaţă călărind un cal ce galopa cu viteză mare. Da, deci să supravieţuiesc pe un cal în mişcare a fost cea mai mare provocare!”.

Jonhhy Depp s-a remarcat şi în afară rolului pe care l-a avut de interpretat, implicându-se activ în construcţia personajului său şi chiar în detaliile scenografice. Dacă aţi fi fost pe platourile de filmare, iată ce secrete despre marele actor aţi fi aflat:

- Era cât pe ce să-şi piardă viaţa, după ce a fost aruncat de pe un cal. Johnny Depp a ţinut morţis să îşi realizeze singur toate cascadoriile pe cal, chiar dacă acesta nu este un expert al echitaţiei. Astfel, la una dintre scene, Johnny a fost nevoit chiar să se arunce de pe cal atunci când acesta a început să se agite.

- Johnny filmează aproape orb, pentru că are probleme de vedere încă de la naştere. Acesta nu vede deloc cu un ochi, iar la celălalt suferă de miopie, aşadar a fost nevoit să poarte tot timpul lentile de contact.

- Look-ul ieşit din comun al personajului pe care îl interpretează a fost ideea lui Johnny. Acesta a găsit un tablou al nativilor amerindieni cu un personaj pictat pe faţă cu dungi negre. I s-a părut atât de exotic încât l-a adoptat imediat. - Johnny a devenit membru de onoare al triburilor Comanche, fiind adoptat de amerindieni. Acesta a primit numele de „Mah Woo May” care se traduce în „cel care îşi schimbă forma”.

- Şi-a băgat un scorpion imens în gură, după ce unul dintre colegii săi de platou a făcut asta. Scorpionii erau aduşi special pentru a filma câteva scene din film scenele în care aceştia vor apărea în The Lone Ranger, iar actorului i s-a părut incitant să încerce şi el asta.

Pe lângă renumiţii actori Johnny Depp şi Armie Hammer, care interpretează rolurile principale, din distrbuţie mai fac parte şi Tom Wilkinson, Helena Bonham-Carter și Barry Pepper. Filmul este adaptat după cartea „The Lone Ranger: Behind the Mask” şi rulează în cinematografele din toată ţara.

Exploreaza subiecte similare:

The Lone Ranger, Johnny Depp

Alte știri din cinema

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Trei kilometri până la capătul lumii în competiție la Cannes, o dramă sfâșietoare despre homofobie, corupție și minciuni

Premiera internațională a filmului românesc Trei kilometri până la capătul lumii a avut loc vineri după-amiază la Cannes într-o zi însorită cu cer senin atât pentru cinefili, cât și pentru cinematografia românească.

Furiosa: A Mad Max Saga, George Miller revine la Cannes cu un prequel spectaculos

La nouă ani după ce a prezentat Mad Max: Fury Road la Cannes, regizorul George Miller s-a întors miercuri pe Croazetă alături de Anya Taylor-Joy și Chris Hemsworth cu al cincilea episod din înflăcărata lui saga action adventure

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Rose pe 10 iulie 2013 11:35
Interesante aceste amănunte, ce dovedesc, încă o dată, că Depp este un profesionist adevărat, care îşi construieşte cu minuţiozitate toate personajele şi nu precupeţeşte nici un efort pentru a le da viaţă pe ecran. Este genul de actor care se implică foarte mult în realizarea unui film. Personajul din "The Lone Ranger" este interesant, unic, spectaculos. Am remarcat şi abordarea deosebită a lui Tonto, din postura de mentor al lui John Reid, nu doar de simplu "sidekick", în încercarea lui Depp de a schimba percepţia despre indienii, care au fost consideraţi inferiori albilor.
Cinefilul007 pe 10 iulie 2013 12:21
Respect pentru Johnny Depp. Pacat ca in ultima vreme isi alege roluri mediocre in filme proaste...
RDepp pe 17 iulie 2013 18:29
Roluri mediocre in filme proaste? Asta este o jignire la adresa lui Johnny. Daca nu stiai, Johnny are sange cherokee (amerindian) adica american si indian, din partea bunicii lui. In acest film, el a fost un amerindian.
cristi23 pe 10 iulie 2013 13:34
ce sa zic....?? e jhonny deep,e unic ca actor si interpretare.....
alex_il_fenomeno pe 29 iulie 2013 12:45
Nu credeam ca a tras atat de multe...Oricum, filmul a fost impresionant.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells