Tom Cruise îşi găseşte co-star-ul

de Gloria Sauciuc în 27 Aug 2010
Tom Cruise îşi găseşte co-star-ul

Chiar dacă Anthony Mackie, Tom Hardy şi Chris Pine au fost în cărţi pentru a juca alături de Tom Cruise în cel de-al patrulea film Mission Impossible, Jeremy Renner, comandantul teribilist din The Hurt Locker, ia rolul.

Renner, în vârstă de 39 de ani, va juca rolul subordonatului lui Cruise, în acest film regizat de Brad Bird, cu premiera programată pentru luna decembrie, 2011.

Deadline scrie că un element cheie în procesul de casting a fost găsirea cuiva capabil să preia ştafeta de la Cruise, iar Renner a avut în filmul cu şase Oscaruri în 2010 o misiune care ar putea fi uşor catalogată ca "imposibilă". Dacă toate merg bine,  Renner ar putea chiar să ducă mai departe franciza, preluând-o de la Cruise, ori să se aleagă cu propria serie de filme de super-acţiune.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
taifi pe 29 august 2010 11:53
bla bla bla bla bla...bla bla bla...renner mai are cate ceva de invatat pana sa-l poata ajunge pe cruise, iar prestatia sa catalogata "monument" in filmul feeric, demential ce a putut lua fata multor CREATI nu ma miscat nici macar pentru un simplu "felicitari"
alex_il_fenomeno pe 29 august 2010 18:00
the Hurt Locker nu a rupt deloc gura targului , a ajuns cat de cat cunoscut datorita Oscarurilor !nici actorii din el nu au excelat !
brembo pe 30 august 2010 13:00
Sa vedem ce o sa iasa . Pare a fi 1 film comercial . Ramane de vazut.
mihaigeniu pe 26 noiembrie 2010 18:47
renner nu e de valuarea lui cruise;nu e un star asa de mare;mai degraba continua cruise seria ca face o treaba extraordinara si nu as putea sa vad altu in Mission I. ;mai degraba chris pine decat jeremy renner

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells