Tom Hanks, creatorul unui serial SF de animaţie

de Cristina Grigore în 9 Ian 2012
Tom Hanks, creatorul unui serial SF de animaţie

Pottrivit The Hollywood Reporter, actorul Tom Hanks este autorul scenariului unui serial SF de animaţie intitulat Electric City. Aceasta va putea fi urmărit pe site-ul Yahoo, din această primăvară.

Starul de 55 de ani, care şi-a împrumutat şi vocea serialului aflat acum în producţie, a încheiat prin compania la care este co-fondator, Playtone, un contract cu Yahoo, iar Electric City este primul dintr-o serie de proiecte digitale pe care compania le are acum în program în cadrul acestui parteneriat.

Acţiunea serialului este plasată într-un oraş al unei lumi post-apocaliptice şi tratează teme de interes social, dar şi subiecte precum consumul de energie. Animaţia va fi disponibilă în mai multe limbi de circulaţie internaţională, vizionarea ei fiind posibilă online, prin intermediul mai multor platforme de socializare.

„La suprafaţă, Electric City este mai degrabă o utopie, însă, în esenţă, serialul vorbeşte despre secrete şi controlul ferm al statului de către o singură persoană”, a spus Erin McPherson, vice-preşedintă a Departamentului de Proiecte Video al Yahoo.



Taguri:  Tom Hanks, actor

Părerea ta

Spune-ţi părerea
andreea7214 pe 9 ianuarie 2012 12:39
Pare interesant serialul ...
Crist11 pe 9 ianuarie 2012 14:13
Animatie...hmmm ?
emyl_2011 pe 9 ianuarie 2012 16:35
Interesant, trece prin toate "job-urile":acum este scenarist :-))
alex_il_fenomeno pe 13 ianuarie 2012 10:20
suna bine , sa il vedem !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells