Tom Hardy s-a căsătorit în secret

de Cristina Grigore în 22 Sep 2014
Ceremonia a avut loc în urmă cu două luni. Aleasa este actriţa Charlotte Riley

Britanicul Tom Hardy este unul din actorii de top ai Hollywood-ului, însă ştirile apărute în presă despre el au făcut rareori referire la viaţa presonală.  Motiv pentru care recent anunţata ştire legată de căsătoria actorului a venit ca o surpriză pentru fani şi presă.

Aleasa lui Hardy a fost actriţa Charlotte Riley, iar nunta a avut loc în urmă cu mai bine de două luni, pe 4 iulie, la Chateau de Roussan din Saint-Rémy-de-Provence, France, potrivit relatării publicaţiei The Sun on Sunday. Ceremonia a fost una restrânsă, printre invitaţii aflându-se rude şi câţiva prieteni ai celor doi.

Hardy şi Reily s-au cunoscut în 2009 pe platourile de filmare ale lui Wuthering Heights. Un an mai târziu, s-au logodit.

Actorul a dezvăluit recent că după apariţia în This Means War, nu îşi doreşte să apară prea curând într-o comedie. Ultimul său film este The Drop, în care joacă alături de Noomi Rapace şi regretatul James Gandolfini. Pelicula va fi lansată în noiembrie şi în cinematografele noastre.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Hardy, actor, Charlotte Riley, Wuthering Heights, This Means War, The Drop

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 23 septembrie 2014 15:51
bravo lor.......

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells