Totul despre Toy Boy, cel mai popular serial Netflix din România al momentului

de Gloria Sauciuc în 18 Mar 2020
Comparat cu Fifty Shades of Grey și cu Magic Mike

Netflix a lansat o nouă secțiune pe platforma sa de streaming, cea a topurilor, care arătă preferințele spectatorilor din fiecare țară în materie de filme și seriale. În România, cel mai popular serial al momentului este, conform clasamentului, noua producție spaniolă Toy Boy.

Toy Boy urmărește un personaj pornit să se răzbune împotriva cercurilor de oameni foarte bogați care, se pare, i-au înscenat o crimă. Și, în timp ce el luptă să rezolve misterul, cu ajutorul tinerei avocate Triana (María Pedraza din Elita și La casa de papel), musculoșii lui prieteni devin o echipă de stripperi puși să facă bani.

Serialul e destul de naiv pe partea de intrigă polițienească, rămânând din el doar plăcerea vinovată de a îi urmări pe frumoșii stripperi executându-și numerele de dans. Hugo găsește - ca pocnind din degete - dovezi ascunse în cazul său, lucrând pe cont propriu, iar tânăra avocată neexperimentată ajunge cât ai clipi la concluzii importante pentru dezlegarea cazului. Pentru că partea procedurală este cu atâta dezinteres tratată de scenariști și pentru că petrecem majoritatea timpului cu Hugo și cu tânăra lui avocată Triana, telespectatorul va ajunge să nu aibă alte așteptări de la femeie decât să își scoate ochelarii, ca să vedem cât e de sexy și să precipităm momentul în care ea și Hugo vor sări unul în brațele celuilalt.

Actorul spaniol veteran Pedro Casablanc își asuma rolul Inspectorului Zapata, un polițist scos parcă dintr-un film polițist al anilor 1980, corupt, ale cărui motivații nu sunt clare, fiind - cel puțin în prima parte a serialului - o caricatură de polițist veros. Scenele amoroase (nerecomandate sub 15 ani), fără nuditate totuși, cluburi BDSM pe care le frecventează Macarena, trupuri frumoase pe plajele însorite, toate aduc un soi de atractivitate serialului.

Jesús Mosquera joacă rolul lui Hugo, un bărbat-stripper acuzat pe nedrept că a decapitat un bărbat bogat - iar vina cade pe el numai pentru că avea o relație cu soția victimei, Macarena. Hugo chiar este îndrăgostit de Macarena, cu vreo 20 de ani mai în vârstă, în timp ce ea doar se distrează. De asemenea, ea face parte din familia Medina, comparată cu familia Kennedy, pentru a vă da o idee care sunt cercurile în care se învârte Hugo. Atunci când - după 7 ani de închisoare - este eliberat condiționat, Hugo caută să găsească vinovatul și poate să se răzbune pe fosta amantă, cea care poate sau nu să fi pus la cale întreaga crima. Pentru a-și plăti facturile, însă, Hugo face din nou echipă cu vechii lui prieteni, The Toy Boys. 

Publicația Decider scrie despre serial că „întreaga decizie a curții de a anula condamnarea inițială a lui Hugo are loc între scene, iar filmul sare din momentul în care bărbatul închis se consultă cu avocata sa până la scena în care cei doi își freacă satisfăcuți mâinile: `Wow, a mers bine!` Scena este ridicolă, cu sau fără intenție (e greu de spus dacă autorii serialului au dorit gluma)”.  Publicația Heavenofhorror.com cataloghează serialul ca fiind un „Magic Mike ce se întâlnește cu crima”. „Un alt film care merită menționat atunci când comparăm Toy Boy cu titluri mai cunoscute este Fifty Shades of Grey”.

Exploreaza subiecte similare:

María Pedraza, Pedro Casablanc, Fifty Shades of Grey, Magic Mike, Toy Boy, Jesús Mosquera, Élite , La casa de papel 

Alte știri din cinema

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells