Toy Story 4 este al cincilea film Disney ce a trecut anul acesta de un miliard de dolari

de Cristina Grigore în 16 Aug 2019
Sequel-ul este aproape de încasările remake-ului live action Aladdin; relansarea lui The Lion King are însă un avans considerabil

Dominația la box office a Disney atinge noi culmi. Animația Toy Story 4 a devenit al cincilea film lansat de companie în acest an ce a trecut pragul miliardului de dolari.

Disney devine astfel primul studio ce se poate lăuda cu un astfel de nivel al succesului la box office, venit din partea a cinci producții diferite, într-un an.  

Toy Story 4 s-a lansat în luna iunie și a intrat recent în clubul miliardarilor (cu 1.001 miliarde de dolari, potrivit boxofficemojo.com). Celelalte patru producții Disney din acest top sunt - în ordinea încasărilor – Aladdin, cu 1,035 miliarde de dolari, Captain Marvel, cu 1,128 miliarde, The Lion King, cu 1,346 miliarde și Avengers: Endgame, cu 2,795 miliarde de dolari.

Producția de familie cu vocile lui Tom Hanks și Tim Allen a fost extrem de bine primită și de critici. A încasat 238 milioane de dolari numai la debutul internațional și a depășit cifrele lansării lui Incredibles 2 din 2018, de 235,8 milioane de dolari.

Exploreaza subiecte similare:

Toy Story 4, Aladdin, Captain Marvel, The Lion King, Avengers: Endgame, Tim Allen, Tom Hanks, Incredibles 2

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells