Trailerul oficial pentru Loki: Tom Hiddleston, Owen Wilson zguduie lumea MCU

de Marina Florea în 6 Apr 2021
Urmăriți-l pe Loki - zeul impulsiv al neascultării!

Studiourile Marvel au demarat rularea în forță a prodcuțiilor MCU pe Disney+, scrie indiewire.com, mulțumită lui Wanda Vision și a primirii elogioase a producției The Falcon and the Winter Soldier, cu episoade difuzate săptămânal pe platforma de streaming. Următoarea producție TV marca MCU este Loki, un serial de aventură cu călătorii în timp care îl aduce pe eroul negativ al lui Tom Hiddleston, pentru prima oară în lumina reflectoarelor, în propriul său film.

Hiddleston l-a jucat pe Loki în MCU, începând cu Thor și devenind apoi principalul erou negativ în The Avengers al lui Joss Whedon. Personajul a fost ucis în Avengers: Infinity War, însă acțiunea cu călătorii în timp din Avengers: Endgame lasă loc personajului să revină.

Iată sinopsisul oficial de la Disney: „Urmăriți-l pe Loki - zeul impulsiv al neascultării - care, după ce se ascunde cu Tesseract-ul, este afară din mediul lui atunci când ajunge să aibă probleme cu TVA (Time Variation Authority).” Sinopsisul continuă: „Loki de la Marvel Studios” îl prezintă pe Zeul neascultării care iese din umbra fratelui său într-un nou serial ce se derulează după evenimentele din Avengers: Endgame. Tom Hiddleston se întoarce în rolul personajului titular, alături de Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku și Richard E. Grant.”

Kate Herron semnează regia lui Loki, iar Michael Waldron este scenaristul principal.

Exploreaza subiecte similare:

Loki, Tom Hiddleston, The Falcon and the Winter Soldier, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame, The Avengers, Thor, Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku, Richard E. Grant, Kate Herron, Michael Waldron

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells