TV Paprika difuzează în premieră seria „Arome napoletane, cu David Rocco”, din 3 aprilie

de Cinemagia în 3 Apr 2019
Celebrul chef oferă un spectacol de zile mari, îmbinând arta gătitului cu explorarea orașului unde s-au născut pizza și espresso.

TV Paprika difuzează, începând de miercuri, 3 aprilie, de la ora 21:30, seria „Arome napoletane, cu David Rocco”/„David Rocco's Dolce Napoli”. Fiecare nou episod este difuzat zilnic, de la 21.30, și în reluare în ziua următoare, de la ora 15:30, conform unui comunicat remis Cinemagia.

David Rocco oferă un spectacol de zile mari, îmbinând arta gătitului cu explorarea orașului unde s-au născut pizza și espresso. Rocco intervievează bucătari locali, gătește cot la cot cu aceștia și ia pulsului acestei metropole unice, ale cărei multiple fațete ni se vor dezvălui de la episod la episod.

Din 3 aprilie, în fiecare zi de la ora 21:30, timp de 30 de minute, televiziunea prezintă secretele unor bucate tradiționale – pizza napoletană, fructe de mare gătite la aburul unui vulcan, rețete cu castraveţi de mare, chiftelele și ceai de caracatiţă. Pe parcursul celor 13 episoade ale primului sezon sunt prezentate shot-urile de cafea neagră, dulce-amară, băute repede, ca parte din ziua napolitană.

David Rocco explorează și insulele pitorești din apropiere de Napoli: Capri, Ischia, Procida, frumoasa peninsulă Sorrento și Pozzuoli, orășelul unde s-a născut tatăl său.

David Rocco aduce pasiunea pentru gătit și bucuria vieții în casele a milioane de oameni, din peste 150 de țări. David Rocco este autorul a trei cărți de bucate: David Rocco’s Dolce Famiglia, David Rocco’s Dolce Vita și Made In Italy. A primit numeroase premii și distincții, printre care Gourmand Award, Taste Canada Award, fiind adesea citat și publicat în ziare și reviste precum The Globe and Mail, National Post, Toronto Star, Hello!, enRoute, Food & Drink și Chatelaine. Este adesea invitat în emisiuni pe posturile CTV și CBC. A jurizat emisiuni culinare populare, precum Donut Showdown, Top Chef Canada și Iron Chef America. Canadianul s-a lansat și în producția de vinuri, având propria marcă, David Rocco’s Dolce Vita, cu trei varietăți – Prosecco, Chianti și Pinot Grigio.

Luna aprilie mai aduce două premiere la TV Paprika. Pe 4 aprilie, de la ora 21:00, se lansează cel de-a treilea sezon al seriei „Să coacem cu Anna Olson”/„Bake With Anna Olson”. Cofetarul-minune Anna Olson dezvăluie telespectatorilor trucurile preparării prăjiturilor, fie că este vorba despre brioșe sau bezele, torturi cu cremă ori croissant. Pe 13 aprilie, de la ora 14:00, are premiera sezonul 7 al emisiunii „Sala de lupte culinare a lui Jamie şi Jimmy”/„Jamie and Jimmy’s Food Fight Club”. Jamie și Jimmy se întorc pentru a pregăti noi ospățuri în compania unor invitați cu adevărat speciali.

TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International şi este singura televiziune dedicată gastronomiei din regiune, care împărtăşeşte telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca şi de a trăi bine.

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells