Un adolescent american a recreat o scenă din La La Land şi a invitat-o pe Emma Stone la balul de absolvire

de Cristina Grigore în 10 Apr 2017
Clipul video a devenit viral pe internet. Care a fost răspunsul actriţei

Secvenţa de început din La La Land – dansul de pe autostradă pe melodia „Another Day of Sun” - a fost recreată de un adolescent american, ca o invitaţie la balul de absolvire adresată Emmei Stone, protagonista filmului. Clipul a devenit viral, iar reacţia actriţei nu a întârziat să apară.

Jacob Staudenmaier, în vârstă de 17 ani, a compus versurile melodiei-propunere (numită de presa internaţională „promposal”) şi a avut alături, la filmări, o echipă de prieteni şi colegi. Chiar şi mama sa a fost implicată în realizarea clipului, ea fiind cea care le-a asigurat gustările.

„JACOB! Îţi mulţumesc pentru cea mai grozavă cerere pe care mi-a făcut-o cineva vreodată. Nu-ţi pot explica cât de onorată m-am simţit şi cât de mult m-a făcut să zâmbesc vizionarea clipului tău, grozav de bine realizat”, a spus actriţa în scrisoarea trimisă lui Staudenmaier.

Deşi a fost impresionată de propunere, Stone a trebuit să o refuze, deoarece nu poate abandona filmările producţiei biografice The Favourite, ce se desfăşoară în Londra.

Staudenmaier, originar din Arizona, ca şi Stone, a apărut în emisiunea de dimineaţă a postului NBC, unde a povestit cum i-a venit ideea clipului (inspiraţia sa a fost un alt coleg, care i-a făcut o propunere similară cântăreţei Miley Cirus).

Filmările au avut loc într-un week-end, iar popularitatea materialului – 45.000 de like-uri pe Twitter si aproape un milion de vizualizări pe YouTube – l-a surprins şi pe autor. „Merge mult mai bine decât m-aş fi aşteptat. Totul a început ca o idee nebunească. Mi-am zis ‘Da, poate voi merge chiar cu Emma Stone la bal’. Apoi am hotărât că, dacă tot fac lucrul acesta, barem să îl fac în stil mare”, a mai povestit adolescentul, care s-a declarat un cineast în devenire. 

Exploreaza subiecte similare:

La La Land, Emma Stone

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells