Un american se poate lăuda cu cel mai mare număr de vizionări ale unui film la cinema

de Cristina Grigore în 23 Apr 2019
Steve Ruppel a văzut Captain Mavel de 116 ori; este al cincilea său record ce va fi consemnat de Guinness World Records

Un fan al producţiilor cu supereroi din Statele Unite a doborât recordul mondial la numărul de vizionări ale unui film în sala de cinema. Steve Ruppel a văzut filmul Captain Marvel de 116 ori şi a petrecut astfel în jur de 242 de ore în Marcus Cedar Creek Cinema din Rothschild, Wisconsin, scrie inquisitr.com.

„Mi-am zis că este una dintre cele mai nebuneşti idei care mi-au venit vreodată, credeam că este imposibil. Nici nu eram sigur că voi doborî vreun record, însă după o vreme m-am gândit că ar fi bine să încerc totuşi”, a spus Ruppel.

Americanul nu este la prima ispravă de acest fel ce a intrat în atenţia Guinness World Records. Mai are alte patru la activ – printre care şi cel pentru cel mai mare număr de tricouri purtate în timpul unui semi-maraton.

Ruppel a ţinut să spună că, ţinând cont de durata lui Captain Marvel - două ore şi trei minute - ar fi fost mai bine dacă îşi alegea pentru doborârea recordului un film ceva mai scurt, un film Disney, de exemplu. A admis totuşi că o producţie Disney nu ar fi fost indicată, şi pentru că iubeşte filmele cu supereroi, dar şi pentru că scenele cântate, caracteristice multor titluri Disney, l-ar fi adus în culmea disperării.

Bărbatul a recunoscut că, după ce a revăzut de mai multe ori Captain Marvel, a început să se plictisească, însă a încercat să îşi păstreze interesul studiind diverse aspecte ale acestuia. Vizionările repetate l-au ajutat să descifreze unele detalii de background care îi scăpaseră la început, ba chiar a putut afla ziua exactă în care se petrece o anumită scenă după indicaţiile din film legate de producerea fazei de Lună Plină.

Exploreaza subiecte similare:

Captain Marvel

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 23 aprilie 2019 13:59
E plecat de acasa:)))
cavallioty pe 23 aprilie 2019 17:28
da,la cinema :))))
cavallioty pe 23 aprilie 2019 17:28
ce inseamna sa te plictisesti
Gabriel56 pe 23 aprilie 2019 21:09
eu deja am vazut captain marvel de 2ori si a doua oara m-am plictisit de el
Cretzulynne pe 23 aprilie 2019 22:22
să ziceți și de cinefilii cu recorduri mai relevante, în genul numărului cel mai mare de filme văzute.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells