Un cinematograf din Pakistan promovează Mary Poppins Returns cu imaginea lui Yondu din Gardienii Galaxiei

de Gloria Sauciuc în 30 Dec 2018
Alăturarea nu e chiar atât de ciudată și fără sens pe cât pare la prima vedere

Cinematograful Nueplex din Pakistan a alăturat imaginea extraterestrului Yondu cu cea a lui Mary Poppins, într-un banner de promovare a filmului Mary Poppins Returns, sequel-ul celebrului clasic Disney, scrie Cinemablend.

Mary Poppins, un film clasic, dar și sequel-ul său sunt totuși greu de asociat cu Yondu, un personaj extraterestru albastru. Așa că pare cel puțin ciudat gestul acestui cinematograf din Pakistan.

Yondu, ce-i drept, e la locul lui în Gardienii Galaxiei volumul 2: mercenar extraterestru, el știe să controleze cu mintea o săgeată indestructibilă. În sequel, Yondu reușește să prindă săgeata și să o conducă încet către Pământ, cam în același fel în care Mary Poppins coboară pe umbrelă.

Star-Lord, care a crescut pe Pământ, glumește în film pe tema acestei comparații. Yondu, care nu are habar cine e Mary Poppins, întreabă dacă el însuși e cool. Totuși, Star-Lord spune că Mary Poppins e cea mai cool, la care Yondu proclamă „Eu sunt Mary Poppins!”... O glumă reușită în sequel, care i-a făcut pe cinefili să o înlocuiască pe Mary Poppins cu Yondu atât în meme, cât și în postere cât și trailerele neoficiale (create de fani).

Acum, se pare că poanta a ajuns de pe rețelele de socializare pe site-ul oficial al cinematografului Nueplex. Așa cum precizează un contributor Reddit, citat de Cinemablend, site-ul cinematografului utilizează un colaj în care apar Emily Blunt și Michael Rooker (actorul lui Yondu) umăr la umăr în promovarea filmului Mary Poppins Returns.

Exploreaza subiecte similare:

Mary Poppins Returns, Mary Poppins, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Michael Rooker

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells