Un film despre infidelităţile lui Jennifer Lopez

de Gloria Sauciuc în 28 Oct 2009
Un film despre infidelităţile lui Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a participat marţi la premiera din Los Angeles a documentarului This is It, care a avut loc la Nokia Theatre, iar apariţia ei, în rochie mulată neagră, a atras atenţia.

Actriţa în vârstă de 40 de ani, născută în Bronx, este în acest moment în proces cu fostul ei soţ, Ojani Noa. Cei doi au fost căsătoriţi în 1997, timp de aproape un an, iar Noa vrea să lanseze acum un film intitulat How I Married Jennifer Lopez: The JLo and Ojani Noa Story, conform justjared.com

Filmul ar detalia infidelităţile lui Jennifer Lopez, pe când era căsătorită cu Noa. De origine cubaneză, Noa a emigrat în SUA, iar primul lui job a fost cel de chelner în restaurantul Madre's al viitoarei lui soţii, JLo.

Din martie 2010, o vom putea vedea pe Jennifer Lopez în comedia The Back-Up Plan. Povestea? După ani de zile de întâlniri eşuate, Zoe (Jennifer Lopez) decide că nu mai are rost să-l aştepte pe "the one" şi dă fuga la doctor pentru o inseminare artificială. Dar cu destinul nu-i de glumit, aşa că tânăra dă chiar peste Stan, un tip super-simpatic, super-deştept şi aşa mai departe. Lunile trec, iar Zoe intră într-o mulţime de necazuri ca să-i ascundă lui Stan sarcina.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ahnaid pe 22 decembrie 2009 11:08
chiar nu ma intereseaza viata personala a lui jennifer si nu inteleg de ce vrea fostul sot sa faca un film despre acest lucru!probabil invidia asupra ei ca totul ii mg k pe roate si k are o casnicie si doi copii perfecti!sper sa castigi procesul JLO.
sony pe 7 aprilie 2010 21:11
Jenni, you're goin' down , honey ! yeah baby, that's what you deserve .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells