Un film Spawn-Venom, în cărți

de Gloria Sauciuc în 1 Iul 2018
Acest crossover e pregătit de creatorul de benzi desenate Todd McFarlane pentru Sony

Creatorul de benzi desenate Todd McFarlane, cunoscut pentru seria de reviste publicată de Marvel Comics „The Amazing Spider-Man” și pentru seria horror-fantasy Spawn, pune la cale o încrucișare între universul lui Venom și cel al lui Spawn, scrie looper.com

Todd McFarlane are o idee clară în ceea ce privește desfășurarea evenimentelor iar Sony Pictures ar putea fi interesat de subiect, în cadrul universului pe care îl dezvoltă cu personaje înrudite cu Spider-Man. Dezvoltarea filmului lui McFarlane este acum accelerată odată cu distribuirea lui Jamie Foxx în rolul lui Spawn, aka Al Simmons. Și, totuși, filmul are nevoie de un distribuitor și de o strategie, una pe care McFarlane o are pregătită.

Discutând în cadrul unui interviu cu cbr.com, autorul a avansat ipoteza „Ce-ar fi dacă?...”, imaginând un viitor în care Venom și Spawn se intersectează pe marile ecrane. „Iată marele ”Ce-ar fi dacă...””, relatează McFarlane. „Ce-ar fi dacă Sony devine distribuitor pentru Spawn? Atunci este plauzibil ca în viitorul apropiat Sony să treacă la un crossover Venom - Spawn? Nu este exclus, și vom prezenta posibilitatea directorilor Sony”.

Personajul lui Venom a fost creat, în parte, de către Todd McFarlane, iar Spawn este, integral, proprietatea acestuia. „Deocamdată putem spune că Venom este imens - și sper că este”, declara McFarlane. „Și atunci, indiferent de cine îl distribuie pe Spawn, primul lucru pe care îl veți vedea pe generic este nota: de la creatorul lui Venom. Deci, întrebarea mea este de ce v-ați lăsa concurența să folosească această replică?”.

Desigur, McFarlane și-a oferit serviciile de regizor. Și dacă Venom cu Tom Hardy are succesul scontat pentru a atrage o continuare în cadrul universului cu supereroi Sony, atunci un crossover e următorul pas.  Venom va ieși în săli pe 5 octombrie, iar Spawn a lui McFarlane va urma la scurt timp, în 2019.

Exploreaza subiecte similare:

Venom, Todd McFarlane

Alte știri din cinema

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Merită un munte de lasagna: Garfield domină din nou topul încasărilor

Cele trei premiere ale săptămânii trecute nu au reuşit să îl întreacă pe motanul portocaliu

Excelentul Hacks: pot două femei să se stimeze reciproc?

Ar trebui să le despartă o prăpastie, dar reuşesc să construiască o punte

De ce Furiosa e atât de supărată: un motan o întrece în popularitate!

Animaţia Garfield a fost văzută de mai mulţi români decât super-blockbusterul lansat la Cannes

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells