Un rol negativ pentru Brad Pitt?

de Ştefan Dobroiu în 22 Sep 2009
Un rol negativ pentru Brad Pitt?

Surse de pe platourile de filmare, citate de Reuters, declară că Brad Pitt a avut negocieri cu producătorii filmului Sherlock Holmes pentru a-l interpreta pe Moriarty, cel mai important inamic al detectivului britanic. În acest moment nu există niciun contract semnat, dar nu-i grabă, pentru că primul film cu Robert Downey Jr. în rolul lui Holmes va apărea în cinematografe de-abia peste trei luni, iar rolul lui Moriarty devine esenţial de-abia în a doua parte a francizei.

Robert Downey Jr. este Sherlock Holmes în acest film regizat de Guy Ritchie, Jude Law îl interpretează pe Watson, iar Rachel McAdams va fi Irene Adler, frumoasa (şi deşteapta) femeie din viaţa lui Holmes.

Acum o jumătate de an Pitt a fost subiectul a nenumărate zvonuri că ar apărea şi el în primul Sherlock Holmes, dar surse implicate în proiect au spus că actorul nu poate fi recunoscut, Moriarty aflându-se întotdeauna în penumbră. Rolul şi Pitt au toate şansele să iasă la lumină în continuarea filmului, intrată deja în perioada de preproducţie.

Sherlock Holmes ar putea fi a treia franciză bazată pe Downey Jr. Acesta continuă deja Iron Man şi ar putea apărea în Cowboy and Aliens, o serie de filme produsă de Dreamworks.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cora_zon pe 22 septembrie 2009 10:01
abia astept sa -l vad si intr-un rol negativ :D. sunt curioasa dak i se potriveste
Andrei pe 22 septembrie 2009 12:32
eu cred ca brad poate sa interpreteze orice gen de roluri
juliankkk pe 22 septembrie 2009 13:34
dar in rolul de irlandez,cu harison ford...nu a fost super negativ?
healtheworld pe 22 septembrie 2009 14:54
Singurul film care m-a plictisit a fost The mexican...acum evident depinde de gusturi, si nu a fost vina lui Brad, filmul a fost plictisitor in opinia mea...
In schimb mi-a placut mult in Interviu cu un vampir si Meet Joe Black

Kos_min pe 22 septembrie 2009 15:48
Armata celor 12 maimutze,un pic de negativ spre final!
Oricum este un actor cu talent.El este unul din actorii care au fost "umflati" pe buna dreptate.Putini dintre cei umflati au reusit sa se mentina sus.Numai talentul te mentine acolo sus!

liviola pe 22 septembrie 2009 16:55
cred ca i se va potrivi...
tigrul pe 22 septembrie 2009 17:46
sper sa fie bun :)
gigel pe 22 septembrie 2009 19:20
un rol negativ presupune un actor cu fizic neplacut,deci dupa parerea mea nu ar fi adecvat.
Midnite pe 22 septembrie 2009 19:32
Super tare va fi Sherlock Holmes! Daca vor mentine personalitatea detectivului pe care a surprins-o AC Doyle in randurile sale, filmul va fi un hit cu siguranta!
doinarac pe 22 septembrie 2009 22:34
Are toate sansele sa-l joace pe Moriarty: Brad Pitt a mai jucat in "Snatch" in regia lui Guy Ritchie .
Brad Pitt poate interpreta orice fel de personaj: pozitiv negativ, "exotic" vezi Snatch, amuzant (Ingloriuos Basterds) etc

G.P. pe 23 septembrie 2009 09:10
timp de multi ani l-am considerat (pe buna dreptate,credeam eu!) pe Brad Pitt un actor scos din cutie,mereu frezat si proaspat operat estetic pentru a fi gata sa sara pe cal si sa-l interpreteze pe eroul perfect, gretos de sarmant si ingrozitor de sigur pe sine.Ei bine,dupa anii astia mi-am schimbat intr-o mare masura ideile pentru ca mi-a dovedit baiatu' de aur al Hollywood-ului ca poate juca roluri mari,si de substanta. cat despre rolul asta...de ce nu i s-ar potrivi? daca e bun,poate juca absolut ORICE! nu-i asa?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells