Un Spartan, un cal frumos si un nou film romanesc (bun!)...

20 Mai 2004
De saptamana aceasta putem vedea pe marile ecrane un nou film romanesc. Damen Tango. Partea cea mai interesanta, este ca el chiar merita vazut, si nu ca alte productii autohtone bune de aruncat la cos (nu mai dau exemple...).

In rolurile principale: Maia Morgenstern, Andreea Bibiri, Mihai Calin, Horatiu Malaele.
Regia: Dinu Tanase.

Patru personaje: Alexandra, Corina, Mircea, Bogdan prinse într-un tulburator joc al vietii si al mortii, care ne reamintesc, mereu si mereu, ca viata nu-i decât o scena si ca noi, oamenii, nu suntem decât actorii distribuiti într-un spectacol ce se joaca, de când lumea! sub bagheta Destinului.

Cea de-a doua premiera a sapatamanii este Hidalgo / Hidalgo si Oceanul de Foc, un film de aventuri in care ii puteti revedea pe Viggo Mortenesen si Omar Sharif.
„Hidalgo” este o aventurã palpitantã, în miezul cãreia se aflã legenda personalã a unui bãrbat care, printr-o încercare crîncenã, vrea sã se descopere pe sine, sã se cunoascã cu adevãrat. Filmul are la bazã povestea vietii lui Frank T. Hopkins, iar legenda creatã în jurul lui este cea a unuia dintre cei mai vestiti cowboy care au cutreierat Vestul Sãlbatic, la apusul acelor vremuri din secolul al XIX-lea.

In sfarsit, cea de-a treia premiera (daca va era dor de Val Kilmer) iata-l in productia Spartan / Spartanul, un thriller in care il veti mai recunoaste si pe Ed O'Neill (Al Bundy din serialul Familia Bundy).
O incursiune in culisele unei rapiri care implica o figura politica bine cunoscuta. Un "lup singuratic", un "spartan al zilelor noastre", agent guvernamental al SUA, Scott (Val Kilmer) este insarcinat cu salvarea fiicei rapite a presedintelui. Numai ca pe parcursul anchetei el descopera un complot de proportii care-si are originile chiar la Casa Alba.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells