Următorul proiect al lui George Clooney va fi Monuments Men

de Cristina Grigore în 9 Ian 2012
Următorul proiect al lui George Clooney va fi Monuments Men

George Clooney a anunţat un nou proiect la care va ocupa din nou, scaunul regizoral, scrie The Hollywood Reporter. Filmul, intitulat Monuments Men, are la bază o poveste adevărată, acţiunea acestuia fiind plasată în Europa, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

De adaptarea romanului lui Robert M. Edsel “The Monuments Men: Allied Heroes, Nazi Thieves, and the Greatest Treasure Hunt in History”, se va ocupa tot Clooney, care va interpreta şi unul dintre rolurile principale ale peliculei, ce va avea un centru un grup de experţi în artă, selecţionaţi de conducerea Statelor Unite şi trimişi să localizeze şi să recupereze unele lucrări de artă furate de nazişti.

„Sunt foarte entuziasmat de acest proiect”, declara starul de 50 de ani într-un interviu acordat The Wrap.com. Acesta a recunoscut că pelicula, care va beneficia de un buget consistent, va fi în esenţă un film destinat publicului larg, dar care, pe lângă elementele principale de atracţie – acţiunea, umorul - va avea totuşi şi un mesaj de transmis.



Taguri:  George Clooney, actor

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 9 ianuarie 2012 12:11
Pare plictisitoare ideea..... poate nu au dezvaluit tot. Dar doar recupereaza obiectele de arta furate?? ce e asa de interesant la asta?
darayawaus pe 9 ianuarie 2012 14:04
Da, si mesajul filmului va fi ca americanii au fost buni si ca nazistt au fost rai. Ce-i nou in asta? Parc-am mai vazut cu totii filmul in cauza.
Crist11 pe 9 ianuarie 2012 14:13
A zis ceva de "al doilea razboi mondial" sunt f. pasionat de istorie... poate le va combina.
spartacus pe 9 ianuarie 2012 21:37
Bine ca a decis sa nu pastreze numele lung al cartii...
alex_il_fenomeno pe 13 ianuarie 2012 10:18
il asteptam cu toata intriga !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells