Viitorul Piraţilor din Caraibe în pericol?

de Ştefan Dobroiu în 20 Sep 2009
Viitorul Piraţilor din Caraibe în pericol?

Dick Cook, preşedintele Disney, a fost demis din funcţie (sau obligat să-şi dea demisia, pentru că industria de la Hollywood nu a desluşit încă misterul din spatele acestei surprinzătoare mişcări de forţe de la Disney), ceea ce l-a afectat foarte tare pe Johnny Depp, vedeta uneia dintre cele mai importante francize ale tuturor timpurilor, Piraţii din Caraibe.

Bineînţeles, plecarea lui Cook de la Disney va afecta multe proiecte în care acesta era implicat, dar primul efect s-ar putea să-l resimtă filmul Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, cea de-a patra parte a celebrei francize cu Johnny Depp în rolul căpitanului Jack Sparrow.

Depp a declarat pentru The Los Angeles Times că este "şocat şi foarte trist" din cauza plecării lui Cook, pe care actorul îl consideră principala legătură cu Disney. Se pare că Depp nici măcar nu ar fi acceptat rolul din seria Piraţilor dacă nu l-ar fi convins Dick Cook. "Când au fost probleme la primul Piraţii şi o parte din cei de la Disney erau foarte nemulţumiţi de felul în care am ales să-l interpretez pe Jack, Dick m-a susţinut din prima clipă. A avut încredere în mine", a explicat Depp ataşamentul lui faţă de fostul preşedinte de la Disney, adăugând că acum nu mai e la fel de entuziast în ceea ce priveşte continuarea francizei.

Despre cel de-al patrulea Piraţii din Caraibe, care ar trebui să înceapă filmările în primăvara anului viitor, Depp a zis că implicarea lui în proiect va depinde exclusiv de calitatea scenariului.

Ce crezi, dacă scenariul nu este suficient de bun, Johnny Depp se va retrage din proiect sau va rămâne pentru un onorariu gigantic?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Gakumba pe 20 septembrie 2009 11:26
Nu stiu, acum ca a plecat si presedintele Disney, poate sa renunte, dar eu sper sa nu fie asa. Eu zic ca daca el renunta, atunci numai are rost sa se faca filmul, pentru ca fara el, filmul numai are niciun farmec. Mi-ar placea enorm de mult sa-l vad din nou pe Jack Sparrow in actiune, personajul meu preferat.
Otsu pe 20 septembrie 2009 11:50
Piratii din Caraibe fara Jack Sparrow??:O.Cred ca glumiti,n-o sa mai aiba niciun sens:)))).El e sarea si piperul povestii:X!!!
Normal ca nu o sa ramana daca scenariul nu e bun.La banii lui nu cred ca il tenteaza onorariile gigantice.S-a observat,de-a lungul carierei,ca Johnny Depp a facut niste alegeri cam ciudate,atata timp cat i-au placut rolurile.
Si eu cred ca i-a iesit de fiecare data;)!!!

florynho pe 20 septembrie 2009 12:37
piratii din caraibe fara johnny depp?:))...HP fara harry potter...Batman fara batman..pur si simplu nu se poate.daca nu joaca JD mai bn nu mai apare niciun film "Piratii..."!
andrez pe 20 septembrie 2009 12:50
o sa faca la fel cum au facut in terminator 4, o sa apara o versiune CGI a lui Johnny pentru cateva secunde, ca sa nu zicem ca na aparut :))
stoica001 pe 20 septembrie 2009 15:56
fara Johnny Depp filmu va fi varza :|
anca_luna pe 20 septembrie 2009 17:33
Nu cred ca Johnny Depp va ramine pentru un onorariu mare, in detrimentul scenariului.
Daca nu i va place scenariul nu va accepta. Neaceptand , logic Piratii 4 nu se va mai face.
Asa ca ipoteza vehiculata mai sus Piratii din Caraibe fara Johnny Depp nu are sens.

doinarac pe 20 septembrie 2009 17:41
Eu vad asa dilema asta: accepta un onorariu mare? sau NU se face filmul pentru ca NU ii place scenariul?
Nu cred ca va juca doar pentru un onorariu mare , chiar daca scenariul nu ii este pe plac.
Este un actor care isi permite sa selecteze in ce joaca si in ce nu .
Si fara el nici nu se poate vorbi de vreo continuare caci ar fi un fiasco pt box office si producatorii americani stiu asta

10nutz_413x pe 20 septembrie 2009 18:22
Nu stiu ce sa zic...tot ce stiu e ca fara johnny depp NU exista jack sparrow...there can be no other .
adelyky pe 20 septembrie 2009 18:36
daca Johnny ar ramane doar pentru un onorariu mai mare eu zic ca deja a devenit un produs..parerea mea e ca piratii din caraibe l'au stricat..facandu'l foarte comercial.. :(
bah andrez fraiere ce esti pe 20 septembrie 2009 21:41
ce jonnhy vorbesti tu? poate vrei sa zici, arnold. boule
pt ala ce s-a luat de andrez pe 20 septembrie 2009 23:39
pai baiatul ala a scris frumos si cu virgula, dar ce sa inteleaga agramatii ca tine? a scris bine. N-ai citit tu bine, sau poate nu stii sa citesti chiar:P Sari repede cu un comentariu aiurit. Asa sunteti multi pe cinemagia.....de fapt pe net in general toti isi permit sa vorbeasca cu "bou" si alte elemente jignitoare nelipsite din comentariile lor, de....sa ne arate ca sunt romani, pardon.... tarani :))
M pe 21 septembrie 2009 08:13
Filmul va fi foarte aiurea daca nu joaca si Johnny Depp
angesa pe 21 septembrie 2009 09:29
Da chiar comentarii numai in termeni civilizati, normali nu se mai pot face in ziua de azi? Nici macar pe Cinemagia?
Si atunci ce ne mai ramane? Sa emigram: ca sa simtim ca traim normal adica civilizat, respectandu-ne unii pe altii?
I hope: nu se face "Piratii din Caraibe 4" fara Johnny Deep Sper din suflet ca el a ajuns la stadiul in care nu numai banii ii dicteaza in ce sa joace .
Mai exista si varianta sa joace la "presiunea" copiilor lui nu? Stiim ca tine foarte mult la ei.

Vand ochelari pe 21 septembrie 2009 17:47
In caz ca nu ati citit bine ( poate chiar aveti probleme) el va juca in film doar ca nu se v-a mai implica cu idei noi + suflet ... duh e greu sa cititi right ? dar poate sunt eu rautacios ca doar na sunt un copil un pic mai mare...
HordZaKKE pe 10 noiembrie 2009 16:58
stati linistiti... va exista un "Pirates of the Caribbean 4" cu acelasi pirat pe care il iubim cu totii.... "filmarile deja au inceput... si premiera va fi prin 2011 cu o intarziere de o luna" (am citat dp un sit "monden")
gg JACK SPARROW...
:X:X:X:XX:X:D:D:D:D:D:D

madanicola pe 26 decembrie 2009 14:59
Chiar daca intarzierea e de 1 luna macar stim ca Johnny Deep va juca in film . Daca nu ar fi jucat ar fi fost ceva de genul : un film despre Mos Craciun fara Mos Craciun .
madanicola pe 26 decembrie 2009 15:33
Daca scenariul nu va fi destul de bun , Johnny va renunta la proiect . Dupa parerea mea el nu isi va irosi talentul cu un scenariu care nu este la inaltime . Cat despre bani ... este destul de bogat si cred ca oricat de gigantic ar fi onorariul , daca scenariul nu va fi bun va renunta . Cu talentul lui va putea castiga destui bani din alte filme cu scenarii bune . Deci , in concluzie , daca scenariul va fi prost Johnny Depp va renunta indiferent de onorariu .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells