Vin Diesel a confirmat titlul lui Fast & Furious 8

de Cristina Grigore în 18 Aug 2015
Fast & Furious 7 a fost numit Cel mai bun film de acțiune/aventură la Premiile Teen Choice

Titlul următorului film din seria Fast & Furious a fost confirmat de actorul Vin Diesel în cadrul Teen Choice Awards. Pelicula ce va intra în cinematografe pe 14 aprilie 2017 a primit poate unul dintre cele mai puțin surprinzătoare denumiri pentru un sequel – Fast 8.

Anunțul a fost parte a discursului lui Vin Diesel la primirea trofeului Cel mai bun film de acţiune/aventură pentru Fast & Furious 7. Actorul a adus un memoriu regretatului star al francizei, Paul Walker. „Paul este aici, alături de noi, în spirit”, a spus el.

Noul film al seriei îi va aduce înapoi pe Dwayne Johnson şi Jason Statham. Site-urile de profil au sugerat că şi Eva Mendes ar putea reveni în serie.

Cu încasări de 1,5 miliarde de dolari internațional, Fast & Furious 7 se clasează pe locul trei în topul filmelor cu cele mai bune încasări din toate timpurile, întrecut doar de Avatar şi Titanic.

Exploreaza subiecte similare:

Vin Diesel, Fast & Furious 8

Alte știri din cinema

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Merită un munte de lasagna: Garfield domină din nou topul încasărilor

Cele trei premiere ale săptămânii trecute nu au reuşit să îl întreacă pe motanul portocaliu

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 18 august 2015 09:52
Bun, si care este titlul???... Ce penibil...
catajedi pe 18 august 2015 13:36
Titlul este Fast 8 si ca o rectificare clasementul general al incasarilor la nivel mondial este Avatar (2,788 miliarde dolari), Titanic (2,186 miliarde dolari), Jurassic World (1,606 miliarde dolari), The Avengers (1,519 miliarde dolari) si abia apoi Fast 7 (1,511 miliarde dolari). Deci Fast 7 este pe locul 5, nu pe 3 cum se spune in articol.
cavallioty pe 19 august 2015 21:41
cinemagia nu sta foarte bine pe partea asta,la stiri legate de box office ei doar traduc alte stiri
bogyvaly pe 19 august 2015 10:59
Ceea ce este funny este ca tocmai cinemagia.ro anunta in una din stiri ca Jurassic a ajuns pe locul 3 in lume la incasari inca de la inceputul lunii, domnisoara Cristina Grigore!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells