Vin Diesel a fost la întâlnire cu Marvel. Actorul ar putea fi unul dintre Răzbunători

de Cristina Grigore în 11 Iul 2013
Diesel şi-ar dori să îl joace pe Vision, însă nu a putut confirma încă rolul discutat

Vin Diesel posta pe pagina sa de Facebook în urmă cu două săptămâni cererea de întâlnire a studiourilor Marvel. Actorul nu a oferit atunci informaţii despre motivul invitaţiei, însă unele zvonuri legate de intenţia acestuia de a-l juca pe Răzbunătorul Vision au apărut încă din vara anului trecut, când Diesel şi-a pus la poza de profil o imagine a supereroului.

Potrivit actualizărilor recente de pe pagina de Facebook a lui Diesel, acesta s-a întâlnit ieri cu reprezentanţii Marvel, însă a refuzat din nou să ofere detalii despre discuţiile purtate. A postat însă o fotografie a sa lângă o copertă a benzilor desenate The Avengers, în care apare Giant-Man, un alt supererou Marvel, cu origini umane.

Actorul a făcut însă şi de această dată o trimitere la Vision, pe care arăta anul trecut că ar fi dorit să îl joace în The Avengers 2. „Îmi pot concentra acum ‘vederea’ când vine vorba de munca mea”, a scris Diesel.

Vision este descris în benzile desenate ca un android ce mimează perfect toate funcţiile corpului uman, ce are, printre altele, abilitatea de a-şi modifica după plac densitatea corpului – în plus, se poate teleporta şi poate genera imagini iluzorii ale propriei persoane. Este posibil ca noi informaţii despre implicarea actorului în viitorul film The Avengers să fie oferite în cadrul convenţiei Comic Con din Sand Diego, ce va avea loc spre sfârşitul acestei luni.

Exploreaza subiecte similare:

Vin Diesel, The Avengers 2, actor

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 11 iulie 2013 12:08
vin diesel ar fi numai bun in avengers.......are deja corpul destul de bine modelat........mai trebuie doar sa-i gaseasca rolul potrivit
catajedi pe 11 iulie 2013 12:45
Adevarul este ca nu m-am gandit pana acum la The Vision, Vin Diesel ar fi perfect, mai ales ca este deja chelios ca si Vision si are si corp cladit cu muschi si o voce grava.
Vorador pe 12 iulie 2013 00:56
Black Panther is coming
xerses pe 11 iulie 2013 14:08
Foarte bine; m-as bucura sa se concretizeze aceasta informatie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells