Vin Diesel este convins că următorul Fast & Furious îi va aduce un Oscar regizorului lui Straight Outta Compton

de Cristina Grigore în 19 Oct 2016
Faptul că a fost ignorat anul trecut de către Academia Americană de Film l-a făcut pe F. Gary Gray să se ambiţioneze

Pentru mulţi cinefili, filmele Fast & Furiuos sunt captivante, distractive, pline de adrenalină, însă puţini le consideră material de Oscar. Iată de ce afirmaţiile lui Vin Diesel, dintr-un interviu recent acordat EntertainmentWeekly.com, sunt uimitoare. Starul este convins că ultima parte a francizei, Fast & Furious 8, ar putea include filmul pe lista câştigătorilor Academiei Americane de Film, iar asta graţie regizorului său, F. Gary Gray.

Cineastul a fost ignorat anul trecut la Oscaruri, deşi a stat la cârma unei producţii muzicale extrem de bine primite de critici, Straight Outta Compton (unul dintre motive pare să fi fost includerea sa printre susţinătorii mişcării de protest legate de lipsa candidaţilor de culoare de pe listele Academiei).

Diesel este convis acum că Gary Gray a Fast 8 „ceva nemaipomenit” cu Fast 8 şi nu va putea fi trecut cu vederea la Oscaruri: „Cred că s-a apucat de acest film cu ambiţia în dinţi şi şi-a propus să se facă remarcat. ‘Voi face să vină Oscarurile către această ultra populară saga’, şi-a zis. Să vedeţi ce a făcut!”.

Potrivit declaraţiilor acotorului, Fast 8 se delimitează de restul filmelor din serie, având însă ca punct de referinţă a şaptea parte a acesteia: „Fast 8 este diferit. Personajul meu este într-atât de frămantat şi afectat, încât vă va şoca. A trecut prin multe în partea a şaptea şi suferă încă după pierderea adusă de evenimentele de acolo”.

Fast 8 se lansează pe 14 aprilie 2017.

Exploreaza subiecte similare:

Vin Diesel, actor, Fast & Furious 8

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 19 octombrie 2016 14:13
Buna gluma, hahhaha...........
Poate daca vin Nolan, Scorsese il vor face de OSCAR.
dafuq...

Skyrim pe 19 octombrie 2016 17:16
=)) Ce gluma buna sa castige Fast & Furious 8 un oscar, nu au nici o sansa.
bloodthirst pe 19 octombrie 2016 21:04
Speri mata, da’ speri degeaba... Hai sa fim seriosi!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells