Vin Diesel, nemulţumit de modul în care decurg fimările la Fast and Furious 7

de Cristina Grigore în 16 Iun 2014
Surse apropiate producţiei susţin că actorul a început să facă probleme realizatorilor

După moartea lui Paul Walker, studiourile Universal Pictures au hotărât să meargă mai departe cu producţia lui Fast and Furious 7 incluzându-i în distribuţie pe cei doi fraţi ai lui Walker, ce vor recrea imaginea regretatului actor cu ajutorul graficii computerizate. Este un proces costisitor – se pare că efectele speciale au necesitat un plus de 50 de milioane de dolari – dar şi anevoios, zilele de filmare înmulţindu-se, spre nemulţumirea unora dintre actori.

Potrivit unor surse apropiate producţiei, citate de TheHollywoodReporter.com, unul dintre nemulţumiţi este actorul Vin Diesel, care a început să se poarte neliniştitor pentru restul echipei. ,,Odată a stat toată ziua în rulotă”, menţionează sursa. ,,Ziua următoare, l-am aşteptat ore întregi. La un moment dat, a întrunit o şedinţă cu directorii executivi ai studioului, în rulota sa, ce a durat aproape două ore. Vroia să afle ce mai caută el acolo”, mai notează THR.

Se pare că regizorul James Wan a fost nevoit să folosească înlocuitori provizorii ai actorului pentru a-l înlocui pe Diesel câteva zile de filmare. Posibil ca frustrarea legată de cât de încet se mişcă lucrurile pe platou să fi dus la indignarea actorului.

Iată şi declaraţia celor de la Universal, ce vine să calmeze apele producţiei: ,,Filmările trec într-adevăr cu unele provocări fără precedent. Însă, chiar şi în aceste condiţii, actorii şi echipa de producţie n-au fost altfel decât grozavi.”

Exploreaza subiecte similare:

Vin Diesel, actor, Paul Walker, Fast & Furious 7

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells