Vizionări masive în primele trei zile de la premieră pentru sezonul 2 al Loki

de Gloria Sauciuc în 10 Oct 2023
Tom Hiddleston a revenit în rolul zeului neastâmpărat

Premiera sezonului 2 a serialului Loki a adus vizionări masive în primele trei zile în care a fost disponibil, scrie Variety. Aşa cum susţine Disney, cel de-al doilea sezon al producţiei semnate de către studiourile Marvel a adus 10,9 milioane de vizionări în primele trei zile, după premiera din 5 octombrie. Tom Hiddleston a revenit în rolul zeului neastâmpărat în Sezonul 2 din Loki, alături de actorii din Sezonul 1 precum Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia DiMartino, Tara Strong, plus un nume nou, Ke Huy Quan.

O vizionare este calculată ca timpul de streaming împărţit la durata unui episod, un instrument de calcul recent adoptat atât de Disney cât şi de Netflix.

Canalele de streaming au început să ofere informaţii mai detaliate legate de titlurile lor. De curând, Disney a anunţat că filmul Elemental a strâns 26,4 milioane de vizionări în primele cinci zile de rulare pe Disney+, în timp ce filmul live-action Little Mermaid a avut 16 milioane de vizionări în acelaşi interval de timp.

Între timp, serialul Ahsoka din universul Star Wars a generat 14 milioane de vizionări de-a lungul a cinci zile atunci când a avut debutul, în luna august.

Eric Martin este scenaristul și producătorul executiv pentru Sezonul 2 al Loki. Hiddleston semnează producția executivă alături de coordonatorii Marvel Studios, Kevin Feige și Stephen Broussard, Louis D Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Kevin R. Wright, Justin Benson, Aaron Moorhead și Michael Waldron. Trevor Waterson este co-producător executiv. Benson și Moorhead, Dan Deleeuw și Kasra Farahani au fost regizorii Sezonului. Noile episode din Loki au premiera joi la 03.00 am ora României, pe Disney+.

În primul sezon vedeam personajul evoluând de la un oportunist gata de orice pentru a-i fi lui bine, indiferent de consecinţe, la un erou prins într-o misiune de soarta căreia depind destinele a nenumăraţi oameni. Aici îl reîntâlnim şi în sezonul doi, când promisiunea Celui ce rămâne (Jonathan Majors) se adevereşte: Loki se întoarce în sediul Autorităţii Variaţiei Temporale (AVT), doar că nimeni nu îl recunoaşte, iar eroul realizează că Autoritatea este controlată de o versiune alternativă a lui Kang Cuceritorul. Citiți cronica integrală a sezonului 2 aici.

Exploreaza subiecte similare:

Loki, Tom Hiddleston

Alte știri din cinema

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells