Vom avea un nou Spider-Man extrem de bine antrenat. Tom Holland ne arată că exersează de zor pentru rol

de Cristina Grigore în 2 Mar 2016
Fanii supereroului vor fi entuziasmaţi de imaginile în care actorul îşi etalează mişcările de acrobat

La nici doi ani de la relansarea aventurilor lui Spider-Man, Tom Holland se pregăteşte să îi ia locul lui Andrew Garfield în noile aventuri ale supereroului. Şi chiar dacă cei de la Marvel nu l-au inclus în materialele promoţionale ale lui Captain America: Civil War – acolo unde s-a anunţat că personajul interpretat de Holland îşi va face prima dată apariţia - viitorul Spider-Man se pregăteşte asiduu pentru a face o impresie bună la debutul în Universul Cinematografic Marvel. Dovadă şi ultima fotografie postată de Holland pe contul său de Instagram, în care abilităţile sale atletice sunt evidente (şi demne de o nouă portretizare a supereroului).

Chiar dacă pe platourile de filmare, pentru unele cascadorii mai complicate, Holland va avea o dublură specializată, spectatorii vor fi cuceriţi de ambiția pe care o dă dovadă actorul, de a se antrena şi a reuşi singur unele scene în care trebuie să dea dovadă de agilitate, rezistență şi flexibilitate. Chiar şi după filmările la Captain America: Civil War, el a continuat să se antreneze constant, făcând escaladă şi sărind la trambulină. A apelat chiar şi la electrostimularea musculară în timpul exercițiilor la sală, pentru a-şi modela corpul.

Cu Jon Watts la cârmă şi Joh  Francis Daley, alături de Jonathan M. Goldstein pe partea de scenariu, reboot-ul lui Spider-Man (ce o mai are în distribuție pe Marisa Tomei în rolul mătuşii May), va ajunge în cinematografe pe 7 iulie 2017. Anul acesta, pe 6 mai, se lansează Captain America: Civil War.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Holland, actor, Untitled Spider-Man Reboot

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 2 martie 2016 19:56
O mare-mare prostie sa puna din nou un tinerel in acest rol. șa nici trei ani de la ultimul film din serie. Un erou de benzi desenate de care si-au batut joc cel mai mult. Parerea mea.
Cinefilus pe 3 martie 2016 03:26
Nu-i o prostie! Originalul Peter Parker avea 15 ani cand a fost muscat de paianjen. Nu poti comenta asa daca nu citesti benzile desenate, altfel te faci de ras!
spartacus pe 3 martie 2016 08:53
N-ai priceput nimic din ce am scris, asa ca repet poate pricepi in final: am spus ca e o mare prostie deoarece au revenit cu un actor tanar in acelasi rol jucat tot de persoane de aceeasi varsta la un interval fff scurt de timp in filme cu acelasi erou (a devenit deja redundant, plictisitor etc.). Nici acum nu ai inteles?!? Citesti degeaba benzile alea desenate.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells