Will Smith va face un film despre Cain şi Abel

de Cristina Grigore în 3 Sep 2012
Will Smith va face un film despre Cain şi Abel

„Cartea Cărţilor”, aşa cum a fost adesea numită Biblia, pare a fi devenit una din sursele de inspiraţie a Hollyood-ului pentru producţiile sale. Nenumăratele şi complexele sale întâmplări au fost şi până acum în atenţia producătorilor Cetăţii Filmului, însă în ultimul an s-au înteţit proiectele marilor regizori concentrate pe legendele biblice. Alături de Noah, al lui Darren Aronofsky, filmul despre Moise al lui Steven Spielberg (intitulat Gods and Kings) şi producţia Warners Bros. inspirată de viaţa lui Pilat din Pont, va sta acum şi un proiect iniţiat de… Will Smith.

Site-urile de profil au marcat interesul lui Smith pentru un film despre primii fii ai lui Adam şi ai Evei, Cain şi Abel, încă din luna iulie. În acest week-end, studiourile Sony Pictures au dat undă verde proiectului, pe care celebrul actor îl va produce, unele surse indicând şi că ar dori ca acesta să fie debutul său regizoral.

Pelicula nu va fi însă una inspirată strict din întâmplările din Biblie. Intitulat The Redemption of Cain, filmul va include în poveste şi vampiri. Nu este clar deocamdată dată scenaristul Caleeb Pinkett a urmat linia de bază a poveştii lui Cain – cel care, cedând invidiei şi urii, îl ucide pe fratele său Abel, crezând că Dumnezeu îl iubeşte mai mult – oferindu-i, ulterior, când în Biblie se menţionează că acesta a fost trimis să rătăcească pe Pământ, provocări şi încercări „sângeroase”.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Costirik pe 3 septembrie 2012 14:24
va include si vampiri?:))) poate si un varcolac, cativa zombii:))
radurex25 pe 3 septembrie 2012 16:18
sa-l aducem pe superman daca tot suntem aici
Ioana_ngr pe 3 septembrie 2012 18:45
asta suna un a Dracula 200 povestea; sper sa creeze o linie narativa buna, atata mai trebuie si oameni 'sclipitori' in povestea asta
Macabru pe 3 septembrie 2012 20:47
Au cam epuizat subiectele de filme din basmele copilariei , acum o baga pe teme biblice.. Apare Noah , acum Cain si Abel..nu m-as mira sa avem pe viitor un David si Goliat , sau Adam si Eva
Pavel.F pe 10 septembrie 2012 16:20
Will Smith este un actor bun sper sa fie si filmul la fel.
Theodoric pe 14 septembrie 2012 11:49
Ma astept ca filmul sa fie bun:D
alex_il_fenomeno pe 14 septembrie 2012 11:51
poate debuteaza cu succes cu acest nou film .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells