Woody Allen îl vrea pe Alec Baldwin

de Ştefan Dobroiu în 12 Apr 2011
Woody Allen îl vrea pe Alec Baldwin

După ce Midnight in Paris va avea premiera mondială în deschiderea festivalului de la Cannes, prolificul Woody Allen cu siguranţă nu va petrece mult timp înainte de începerea următorului proiect pentru că deja şi-a ales unul din actorii principali, Alec Baldwin.

În acest moment nu se ştie nimic despre noul film (şi probabil îi vom afla titlul de-abia pe la sfârşitul anului), dar cert este că acţiunea acestuia va avea loc la Roma, anunţă Deadline. După ce a dat o fugă la Londra, apoi la Barcelona, din nou la Londra şi apoi la Paris, Allen va bifa de această dată capitala Italiei pentru noua sa comedie.

Alec Baldwin nu a mai lucrat cu Woody Allen de mai bine de 20 de ani, proiectul lor anterior fiind comedia Alice, din 1990.

În ceea ce-i priveşte pe ceilalţi actori, se zvoneşte că Jesse Eisenberg, nominalizat anul acesta la Oscar pentru Reţeaua de socializare şi acum pe ecrane (vocal) cu animaţia Rio, va avea şi el un rol principal.

La cât de repede merg lucrurile în jurul lui Allen, sunt mari şanse ca noul film să apară pe ecrane în 2012.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Gebeleizis pe 12 aprilie 2011 16:04
Ma bucur pentru Alec Baldwin, este un actor foarte bun.7219
alex_il_fenomeno pe 14 aprilie 2011 12:00
poate ca Woody Allen se va gandi vreodata sa faca un film si in Romania ! a facut despre Spania , Franta , acum Italia ....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells