Woody Harrelson va fi mentorul lui Han Solo în noul spin-off Star Wars

de Cristina Grigore în 4 Ian 2017
Alden Ehrenreich i-a luat locul lui Harrison Ford în această poveste despre originile celebrului traficant spaţial

După un rol proeminent, de antrenor al protagonistei în The Hunger Games, Woody Harrelson se va alătura distribuţiei noului spin-off despre originile lui Han Solo, anunţă Variety.com. Pelicula va începe filmările luna aceasta şi urma să fie lansată pe 25 mai 2018, însă a fost amânată pentru 13 decembrie, acelaşi an.

Harrelson a fost alegerea expresă a realizatorilor pentru rolul mentorului lui Han, într-o distribuţie în care mai apare şi fosta Daenerys Targaryen – actriţa Emilia Clarke. Personajul lui Harrelson va fi cel alături de care protagonistul va deveni – la bordul „celei mai grozave nave spaţiale din galaxie”, Millenium Falcon – un pilot desăvârşit, care nu ratează niciodată ţinta.

Pe de altă parte, „rolul lui Clarke va fi catalizatorul unui grup dinamic, pe care Han şi Chewie îl vor întâlni în aventurile lor”, se menţionează pe site-ul oficial al Star Wars. În octombrie, anul trecut, o altă partitură a mers către actorul Donald Glover.

Noul Han Solo va fi interpretat de actorul din Hail, Caesar! şi Blue Jasmine, Alden Ehrenreich. La cârma peliculei vor sta Phil Lord şi Christopher Miller (The Lego Movie). 

Exploreaza subiecte similare:

Woody Harrelson, Alden Ehrenreich, actor

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 4 ianuarie 2017 14:48
Am fost dezamagit de această tentativă de a resuscita universul Star Wars când am auzit cine va fi distribuit in rolul lui Han Solo. Cu acest Alden Ehrenreich, ce are carisma unei cărămizi, mă îndoiesc serios că filmul va fi cine știe ce de capul lui. Asta este, nu ar fi primul film în care producătorii dau chix. Părerea mea.
Dimz pe 4 ianuarie 2017 21:34
Si-au batut joc de franciza.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells