Xena: Prințesa războinică o ia de la capăt în format TV

de Gloria Sauciuc în 29 Feb 2016
În regia lui Javier Grillo-Marxuach și Genevieve Valentine, serialul NBC va avea o distribuție nouă, un nou format, și mai ales noi costume

Povestea legendarei femei-războinic, pornită în apărarea celor nevinovați și neajutorați alături de prietena ei amazoană, Gabrielle, a fost una din primele care promovau o eroină ca un Hercule feminin, iar acum, regizorul Grillo-Marxuach va atinge câteva surse de influență importante pentru noul serial, scrie presa străină. El pomenește de Game of Thrones și de modul în care acesta a schimbat felul în care sunt privite femeile ca eroine de acțiune, și l-a schimbat în bine.

Urzeala Tronurilor l-a inspirat pe regizr și ca atmosferă și stil episodic pentru noul serial. „Chiar mă pregătesc să schimb puțin tipicul. Dacă personajele se vor încadra în cam aceeași tematică, fundalul lor se va fi schimbat, și nuanțe se vor adăuga într-o poveste în care fiecare episod decurge din cel anterior. Voi încerca să mulțumesc fanii vechiului serial, dar și să atrag un nou public, care poate știu doar de numele vechii Xena”.

Cât despre relația dintre Xena și Gabrielle, care sigur a mers la inimă publicului feminin? Producătorii confirmă, Xena și Gabrielle au rămas mână în mână: „Cred că vom avea discuții lungi despre cum să introducem acest element în contextul actual, fără să o schimbăm pe Xena așa cum o știm. Câteva lucruri sunt de neschimbat: armele în formă de disc, lupta cu bastoanele, și mai ales, visul lui Gabrielle de a deveni poet, dar mai ales, prietenia dintre Xena și Gabrielle”, promit realizatorii.

Alte știri din cinema

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Merită un munte de lasagna: Garfield domină din nou topul încasărilor

Cele trei premiere ale săptămânii trecute nu au reuşit să îl întreacă pe motanul portocaliu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells