Yoko Ono lucrează la un biopic despre John Lennon

de Cristina Grigore în 3 Feb 2017
Scenariul va fi semnat de Anthony McCarten, extrem de apreciat pentru The Theory of Everything

Un film biografic despre legenda Beatles, John Lennon, este dezvoltat de către cea de-a doua soţie a artistului, Yoko Ono. Filmul se va concentra asupra relaţiei lor, dar şi asupra altor puncte de interes din viaţa lui Lennon.
Scenariul va aparţine unui nume deja de notorietate la Hollywood, fiind răsplătit pentru munca sa la biopic-ul despre Stephen Hawking, The Theory of Everything. Tot el este şi autorul scenariului pentru Darkest Hour, despre viaţa lui Winston Churchill, cu Gary Oldman în rol central.

Filmul despre viaţa lui John Lennon, momentan neintitulat, „se va concentra pe momentele importante din viaţa artistului şi va aborda teme ca dragostea, curajul, activismul în Statele Unite – cu scopul de a oferi un model de inspiraţie generaţiei tinere, astfel încât aceştia să-şi poată face o imagine clară a lumii în care doresc să trăiască”, a declarat pentru TheHollywoodReporter, producătorul Michael De Luca.

Înainte de a începe lucrul (ca producător), la biopic, Yoko Ono îşi va împrumuta vocea unuia dintre personajele din animaţia lui Wes Anderson, programată pentru anul viitor, Isle of Dogs (alături de o mulţime de nume celebre ca Scarlett Johansson, Bill Murray, Ed Norton, Tilda Swinton, Bryan Cranston şi Jeff Goldblum.

Exploreaza subiecte similare:

john lennon, Yoko Ono, Stephen Hawking, The Theory of Everything, Darkest Hour , winston churchill, Gary Oldman, Michael De Luca, Wes Anderson, Scarlett Johansson, Bill Murray, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Jeff Goldblum, Isle of Dogs

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells