Zmeura de Aur 2016. Două filme declarate, la egalitate, ca fiind cele mai proaste

de Gloria Sauciuc în 28 Feb 2016
„Fifty Shades of Grey" şi „Fantastic Four" considerate cele mai proaste filme ale anului trecut de către cei 943 de votanți

Cea de-a 36-a ediţie a galei premiilor Zmeura de Aur, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la Los Angeles, a oferit ex aequo titlul de „Cel mai prost film” producțiilor „Fifty Shades of Grey" şi „Fantastic Four".

Totodată, „Fifty Shades of Grey", care spune povestea unei relaţii erotice dintre un om de afaceri înstărit şi o tânără studentă a mai primit patru trofee, la categoriile „Cel mai prost scenariu" (Kelly Marcel), „Cea mai proastă actriţă” (Dakota Johnson), „Cel mai prost actor" (Jamie Dornan) şi „Cel mai prost cuplu de actori” (Dakota Johnson şi Jamie Dornan). La rândul său, pelicula „Fantastic Four" a primit şi premiul pentru „Cel mai prost regizor" (Josh Trank).

Actorul Sylvester Stallone a fost distins cu practic singurul premiu pozitiv al galei rușinii. În cadrul ediţiei a primit trofeul The Redeemer Award. Razzie Redeemer Award oferă câștigătorilor anteriori ai Zmeurei un trofeu pentru „reabilitare”, din partea juriului care la un moment dat i-a sancționat pentru o interpretare proastă, dar acum recunosc revenirea în formă a actorului.

Eddie Redmayne, nominalizat la Oscar pentru Daneza, ia Zmeura de Aur pentru rolul din SF-ul Jupiter Ascending.

Nominalizaţii şi câştigătorii premiilor Zmeura de Aur sunt selectaţi de cei 943 de membri ai Golden Raspberry Award Foundation.

Exploreaza subiecte similare:

Fifty Shades of Grey, The Fantastic Four, Creed, Eddie Redmayne, Sylvester Stallone

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Shadow_Master pe 28 februarie 2016 18:41
Fifty Shades of Grey mi s-a parut mai slab ca Fantastic Four.
danny987 pe 28 februarie 2016 21:25
Mie ambele mi-au parut patetice..
Costirik pe 28 februarie 2016 21:39
Fifty shades of Grey a fost execrabil, in schimb Fantastic Four e mai mult o dezamagire generala pentru povestea slabuta si in special bataia de joc fata de personaje ca Human Torch si Dr. Doom.
Crynick pe 29 februarie 2016 14:12
Starwars doar la anul va intra in competitie ?
bogyvaly pe 1 martie 2016 10:48
:))) ce glumet esti

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells