Felicitari! Este un film horror plin de scene terifiante, cred ca poate ocupa locul 1 in topul celor mai sadice si infioratoare filme de groaza! Ce sa mai spun, asta da un horror adevarat, nu gluma!!
Mancarea si filmul asta nu prea fac un mix bun :)) Nici nu stiam ce sa fac cand vedeam acele scene "delicioase", sa rad sau sa intru in pamant ?! Am ramas un pic socat, trebuie sa recunosc, mai rar asa porcarie!.
Un horror bun, nu neaparat pentru scenele fizice atat de brutale cat prin horror-ul psihic pe care ti-l induce filmul.Multa duritate, orori fizice abundente si originale.
Reivan, unde mama zmeilor ai vazut tu "scene imprumutate", din ce film???
un horror nemaipomenit , cu scene pline de o groaza permanenta si de un sadicism excesiv , inca de la aparitia acelei femei misterioase de la fereastra si de la faptele precedate de acest lucru ! de vazut noaptea , cu lumina stinsa !
Daca va plac filmele de groaza brutale nu ratati acest film,probabil unul dintre cele mai bolnave filme.Francezii au o minte mai sadica la filme decat americanii.
Ce nota mare are filmul asta, mie mi s-a parut doar sadic, si nimic mai mult. Intriga e extrem de simplista, cat sa aiba un pretext pentru risipa de vopsea rosie din film.
Nota cea mare nu este pentru efectele foarte sangeroase ale filmului sau pentru violenta de care dispune,ci pentru drama psihologica pe care ar trebui sa o observe oricine vede filmul asta.
Mda...intradevar infricosator...atat de multa lipsa de originalitate nu am vazut de mult la un film horror...fiind fan al acestui gen de filme, pot spune ca mi-am pierdut doar o mica pofta de mancare dupa vizionarea acestuia, deoarece e doar sangeros, fara un subiect evident, sau o intriga bine pusa la punct...greu de inteles / digerat...parerea mea este ca e o adevarata pierdere de timp... (0_o)
Dupa moartea tragica a sotului ei, Sarah este singura. In ciuda mamei sale aproape omniprezente, ea va fi singura si in noaptea de Revelion. Singura si insarcinata. In ultima noapte petrecuta acasa, caci a doua zi Sarah se interneaza in spital pentru a naste, e liniste. Pana cand cineva bate la usa. Iar vizitatorul, este gata de orice pentru a-i smulge copilul lui Sarah din pantece...
Un film tipic frantuzesc, sadic, intr-un continuu suspans, asa cum trebuie sa fie un film horror, si cu franceza care impreuna cu spaniola sunt cele mai bune limbi pentru filme horror... nota 8, desi se scot rar astfel de filme, le savurez din plin cand am ocazia!
horror forever 18
SADIC rau ma tata!
Reivan, unde mama zmeilor ai vazut tu "scene imprumutate", din ce film???
Pierdere de timp
Cipryone
parca niste scene " imprumutate" dar oricum ramane bun.
oricum foarte dur si sadic !
xxx
beton
unul din cele mai tari filme horror ever
Trecand peste efectele speciale foarte realiste, filmul este unul psihologic pe care nu toata lumea il intelege.