--serie de indicii pe care pana la urma nu o sa reusesti sa le intelegi.(by misterx2002)
-film low budget dar cu "suspans"?! -scene de horror usoare!?- final fara happy end!? (by tonymaestrul )
-devine usor plictisitor mai tarziu (Mr.Halloween )
-actori necunoscuti si cu resurse putine. Se vrea a fi un film horror, o amestecatura de mister cu thriller mindfuck. Ideea e ca nu a iesit deloc rau. Am vazut extrem de multe filme cu actori cunoscuti si cu un buget demn de invidiat, mult mai slabe decat Absentia (by Zombi)
Are destule minusuri filmul asta, dar totusi discutam despre un film cu buget redus, cu actori necunoscuti si cu resurse putine. Se vrea a fi un film horror, o amestecatura de mister cu thriller mindfuck. Ideea e ca nu a iesit deloc rau. Am vazut extrem de multe filme cu actori cunoscuti si cu un buget demn de invidiat, mult mai slabe decat Absentia. Daca s-ar fi putut lucra mai mult la el, ar fi meritat o cota mult mai mare. Dar nu e deloc rau, iar finalul chiar mi-a placut. E un film misterios care iti ofera mai multe posibilitati de interpretare. Cheers!
Nu e chiar Horror; mai mult o drama psihologica...
Un film cu mult potential la inceput, dar care devine usor plictisitor mai tarziu. Ceea ce mi-a placut la nebunie a fost prestatia celor doua actrite principale.
Un pasaj subteran urban in care dispar ani la rand
persoane ,unde dispar nu se stie exact poate
intr un univers paralel ,pentru ca aici nu este vorba
de persoane disparute pe criterii de crima ,trafic de persoane etc. Aici e vorba de disparitii care se petrec intr un univers paralel.,de neinteles noua ,poate o entitate extra terestra poate face astfel de lucruri ?!
Cosmine ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!
asta deduc din comentariile de aici
-devine usor plictisitor mai tarziu (Mr.Halloween )
low budget care da clasa
Nu e chiar Horror; mai mult o drama psihologica...
persoane ,unde dispar nu se stie exact poate
intr un univers paralel ,pentru ca aici nu este vorba