Păreri Beverly Hills Cop III

Polițistul din Beverly Hills III

Ordonează după
cezarika21 pe 26 Aprilie 2017 10:19
Haos și blazare
Mult mai experimentat, dar la fel de imatur, de zurbagiu și de vorbăreț, detectivul Axel Foley revine în Beverly Hills pentru a da de urma unor falsificatori de bani implicați într-un schimb de focuri cu urmări tragice de la Detroit. Și-i găsește în parcul de distracții Wonder World, unde se petrece, de fapt, cam trei sferturi din acțiunea filmului. Prilej să-l vedem pe derbedeu alergând bezmetic pe aleile parcului, dându-se prin tot felul de moriști și deghizându-se pentru a înșela vigilența paznicilor. Cum vinovatul fusese descoperit în primele 20 de minute, ceea ce urmează aproape că nu mai interesează pe nimeni.

Cu toate că acțiunea se desfășoară într-un parc de distracții, ”Beverly Hills Cop III” reușește performanța de a fi foarte plictisitor, semănând cu un desen animat fleșcăit și searbăd, populat cu personaje… citeşte

3 0
Vegetarian pe 18 Februarie 2013 18:35
Eddie Murphy pare ca ii parodiaza in filmu asta pe Chakie Chan si Chuck Norris . Bate si cafteste in dreapta si in stanga , deasupra si dedesupt , in fatza si in spate , pe oricine are ceva cu el .
... Mai departe este spoiler ! ! ( prezentarea deznodamantului sau detalii in plus fatza de cele din sinopsis , pt cei care au vazut filmu si vor sa isi reaminteasca doar anumite parti din el . )

. . . Grea munca cea de politist in SUA . Un sef de departament de politie ajunge sa fie uci de traficant de droguri si acesta este protejat de FBI , care vrea sa descopere toata reteaua .

. . . Celebrul si bogatul regizor George Lucas nu e in rol principal sau secundar in acest film , asa cum apare in distributia de aici . Are o singura replica aproape onomatopeica . Un rol mai potrivit pt un figurant . Cum de o fi acceptat sa ii apara numele in film ?
. .… citeşte

2 1
CANTALUP pe 21 februarie 2013 13:14
De obicei astfel de filme sunt intelese si apreciate mai mult de catre cei care au trait ceva asemanator . Din pacate cei care nu se numara printre aceia care au patit asa ceva , sau nu cunosc macar pe cineva care a patit asa ceva , deobicei nu vor sa asculte de sfaturile nimanui , si ajung sa invate pe propria socoteala ! Se numeste taxa pe prostie . Cine nu primeste sfat , nu merita sa fie ajutat ! Intotdeauna a fost mai ieftin sa previ decat repari .
jokeru28 pe 23 Iulie 2024 11:11
Mult mai slab decat precedentele doua. Nu il recomand.
ioanaa_ioana pe 26 Septembrie 2019 18:21
Mi-a placut, are de toate: amuzant, dinamica. Nota 7.
bizonul pe 26 Septembrie 2019 06:42
De fapt filmul este prostut ca si cel ce se numeste "Copilul de aur" su "Vampirul din Brooklyn". A facut si filme bune ; "Un print in America", "Norbit", "Shrek" su "Viata in puscarie".
XShadowX pe 05 Martie 2015 12:34
Bunicel film si subiect pentru o a treia parte a celebrului Beverly Hills Cop , Eddie Murphy joaca din nou foarte bine ....
0 3
Manusa pe 10 Mai 2012 20:35
Bun filmul, o continuare care nu a fost la fel de buna ca si filmele anterioare, dar mie mi-a placut.
0 5
deea9595 pe 20 Februarie 2010 15:17
destul de bunicel filmuletz, pt serile in care n-ai ce face
0 5
catasmile17 pe 13 Mai 2012 14:48
Un film la fel de bun ca celalalte 2. Merita vazut.
0 6

Film - Beverly Hills Cop III