Păreri Blink Twice

(2024)

Clipește de două ori

Ordonează după
user-59c2857465d85 pe 28 August 2024 01:05
Din acest film slab si penibil am învățat :

Daca esti multimiliardar superfrunos si tânăr, si te vor milioane de femei, tu dor vei viola intreg anul o singura oratanie de femeie feminista la 50 ani cu dinți stricati de dromader

Si o vei face chiar pe insula ta despre care vorbesti la televizor

Si vei aduna alte oratanii care știu sa omoare barbati.

Si toti prietenii tai sunt retardati

Filmul e o mizerie feminista penibila, cu scenariu identic cu mii de alte filme de propaganda feminista:

Toți barbatii sunt niste nenorociti violatori, si trebuiesc ucisi cu totii.

Idee de genocid impotriva barbatilor se repeta obsesiv in toate aceste mizeeii de filme woke

4 7
bainca pe 15 octombrie 2024 06:55
contul tau nici nu exista . dar ce am inteles eu dintr-un asemena comentariu stupid : Esti o miosgina sau misogin convins .Nici macar unii barbati nu s-au atacat ca tine , asa mult te-a deranjat .Ori esti un barbat misogin mascat ori o femeie misogina satula de viata .Cruda realitate chair daca nu vrei sa o crezi , majoritatea sunt extrem de misogini poate nu violatori dar misoginsmul nu te lasa sa accepti adevarul . oamenii in general sunt vai de capul lor azi.Daca este ceva des folosit ca asa este viata , gata este propaganda .Pacat pentru oameni ca tine ca nu exista propaganda misogina , sigur aia te-ar fii incantat .In concluzie nu ai invatat nimic , decat ai aruncat cu putina rautate , si misoginism .Dupa tine al 50 de ani nu ai dreptul la viata , ar fii trebuit sa va duceti de la 30
Octaz pe 10 Septembrie 2024 12:16
Pe langa faptul ca am avut parte de un thriller si un final blowminding, cred ca productia are un mesaj mult mai concret de transmis, si despre asta ar trebui discutat.
3 2
mariotom pe 30 August 2024 18:42
Cam ciudat pentru gustul meu . Prima jumatate a fost destul de plictisitor , apoi parca a devenit interesant.Nota de pe imdb e cam mare .Daca nu aveti ce face mergeti sa-l vedeti.
3 3
R_Afc pe 23 August 2024 15:15
Clipirea dezordonată
„Blink Twice” este o meditație palpitantă, pe alocuri caraghioasă și nebunească asupra puterii, luxului și a superficialității. Viața este mai plăcută dacă este trăită în imaginație. Adevăratul coșmar este realitatea. Un comentariu virulent despre structurile corupte care guvernează societatea. Oricît de întunecată ar deveni povestea, filmul are totuși un simț al umorului aparte, care se potrivește perfect cu sensibilitatea și ironiile lui Zoë Kravitz, motiv pentru care titlul inițial, adică „Pussy Island”, mi se părea mai potrivit, dar producătorii de la Hollywood au naturelul simțitor, iar un astfel de titul este pur și simplu incalificabil. Ritmul ar putea fi frustrant pentru unii, iar materialul sumbru ar putea fi greu de suportat, dar nu se poate altfel, o satiră trebuie să sară direct la jugulară. Avem oameni frumoși care interpretează… citeşte
3 6
user-6703f98d6739a pe 07 Octombrie 2024 18:11
Zoe a arătat realitatea ascunsa. The raper diddy did it with his rich friends. Tot respectul!
Sorin87 pe 05 Octombrie 2024 22:45
Un film psihologic foarte bun, mi-a placut la final cum a dezvaluit adevarul
Dragos.87 pe 28 Septembrie 2024 00:35
Ușor dezamăgit, chiar dacă am inteles mesajul, are o lâlâială foarte mare pentru genul său. Mai mult suspans și mister nu strica și nici cu idei noi nu s-a venit, nu pot da o notă de trecere.
lavara_laiarna pe 20 Septembrie 2024 21:40
Sodoma reprodusă la o scară ceva mai restrănsă ,însă suficient de clară. .și firească.
1 4
floare_de_coltz pe 15 Septembrie 2024 17:27
Poți fi multimiliardar si superfrumos dar daca esti scurtcircuitat la creier iar memoria ta afectiva e anulata si traiesti doar pe "speciale", esti un surogat de bărbat, om nici atât! Existi pe instincte.
Ideea centrală e că nici plătite, traumele nu dispar, ele trebuie înțelese, iar asta nu se întâmplă dacă gândim ca totul se întâmplă exclusiv in viața aceasta pământească si evenimentele nu au ecou in alt spațiu dimensional (o altă existență umană)! O alta stare mai vie a sufletului. Nu "treci peste" distrasă de petreceri si aplauze pe internet.
Cât priveste terapia psiho emoțională, aceasta nu poate avea loc fără un spirit inalt care sa fi depășit nevoile de baza si vanitatile puerile ale egoului masculin. O femeie mai poate avea empatie dar numai daca a depasit nevoia stringenta de bani poate ajuta cu adevărat un traumatizat.
Cei… citeşte

1 4
xerses pe 19 Noiembrie 2024 17:24
Un film foarte bine cosntruit. Iar finalul a fost surprinzator si meritat.
Horatiucrisan pe 10 Noiembrie 2024 20:25
Un alt film woke cu feminism la greu și o negresa urata în rol principal. Filmul e regizat de o tanti cu probleme grave la mansarda și are ca tema principala porcii aia de bărbați e rai și duce fomei nevinovate sa le violeze și sa le drogheze xa sa nu-si amintească nimic. Staruri din Twin Peaks și Thelma și Louise au acceptat sa joace în aceasta mizerie asa zis thriller psihologic care se sfârșește intr-un slasher tâmpit. Oricât ar incerca asa zisii cinefili care se dau progresisti sa laude aceasta producție, tot slaba rămâne.
dumitrache_adrian1989 pe 22 Octombrie 2024 12:48
"Blink Twice" este un film de la care am avut așteptări ceva mai mari. Pe la jumătatea lui, ai tendința să-l închizi din cauza ritmului lent. Abordează o tematică hollywoodiană – celebritatea care te poate înnebuni și te poate împinge să faci lucruri extreme. Tematica amintește de controversa legată de locuri precum Epstein Island.
ionut_puiu444 pe 13 Octombrie 2024 12:43
Un film cu aluzie clară la cazul "P Diddy". Geena Davis a îmbătrânit grozav. Nu mă așteptam să îl văd pe Christian Slater.
natalia_castego pe 08 Octombrie 2024 02:27
A fost un film interesant. Nu a plictisit in niciun moment.

jinglebells