Păreri Den of Thieves 2: Pantera

(2024)

Frăția hoților 2: Pantera

Ordonează după
xerses pe 30 Ianuarie 2025 22:54
Un film in care suspansul si surpriza pare sa fie un lait motiv. Este un film bunicel de vazut pentru cei care au vazut si prima parte.
moise1977 pe 14 Ianuarie 2025 13:29
Foarte bun.
"Den of Thieves 2: Pantera" este o explozie de adrenalină care te va ține cu sufletul la gură de la prima până la ultima secvență.
Secvențele de acțiune sunt coregrafiate cu măiestrie, creând o senzație de realism și intensitate care te va lăsa fără suflare.
Urmăririle palpitante și confruntările violente te vor ține cu ochii lipiți de ecran.
Fiecare heist este planificat până în cele mai mici detalii, iar tensiunea crește constant pe măsură ce planul se desfășoară.
"Den of Thieves 2: Pantera" este un film de acțiune must-see pentru fanii genului, dar și pentru cei care apreciază poveștile bine construite și personajele complexe.
Dacă ai adorat primul film, cu siguranță vei fi încântat de această continuare.
Este un film care te va face să te gândești și să te emoționezi, dar și să te distrezi pe cinste.

dragos__81 pe 12 Ianuarie 2025 17:19
O a doua parte cu multa actiune si suspans.Nu ma asteptam ca aceasta a doua parte sa fie asa bună.Finalul filmului ne relevă faptul ca va urma si a 3 a parte!
valimocanu pe 16 Ianuarie 2025 22:18
E un film bun, dar sub prima parte.
Acțiune destul de puțină, suspans mai mult.
Văzut la cinema ....la un moment dat tot aștepți să se întâmple ceva și nu prea se întâmplă nimic, are momente bune, dar nimic wow.
Per total un film bun, dar rămâi la final cu impresia că te așteptai la mai mult, la ceva mai spectaculos.
Salvatore Esposito (din Gomora) aduce charismă, in rest cam fad...

0 0
adutzulina pe 11 Ianuarie 2025 19:23
Gerard Butler este unul dintre preferatii mei. Filmul este interesant si plin de actiune, care sa l puna in valoare ????. Filmul continua prima parte iar finalul este cu surprinzator. Abia asteptam sa-l vad si-l recomand .
0 1

jinglebells