Articole Eliza Graves

(2014)

Eliza Graves

Echipa

BRAD ANDERSON - regia

Brad Anderson este un scenarist și regizor american a cărui operă cuprinde atât filme independente cât și ale unor studiouri cinematografice. Anderson este un realizator recunoscut și premiat pentru opera sa diversă, dar mai ales pentru thrillerele sale psihologice și filmele horror cum ar fi: THE CALL (2013) cu Halle Barry, sau THE MACHINIST (2004) cu Christian Bale. Anderson este de asemenea un regizor prolific de seriale de televiziune , printre care putem menționa "Fringe", "Boardwalk Empire", "The Wire" sau "The Killing". Printre alte filme se numără: VANISHING ON 7TH STREET (2010), TRANSSIBERIAN (2008), SESSION 9 (2001), HAPPY ACCIDENTS (2000), NEXT STOP WONDERLAND (1998) și THE DARIEN GAP (1996)

JOSEPH GANGEMI - scenariul

Joseph Gangemi s-a născut în Wilmington, Delaware, în 1970. El și-a vândut prima nuvelă în timp ce era student la Swarthmore College, unde a studiat psihiatria, absolvind facultatea în 1992. După ce a publicat primul său roman (sub un pseudonim) în 1998, el a putut să renunțe la slujba pe care o avea pentru a se dedica scrisului. Romanul a câștigat premiul Bram Stoker, acordat de organizația Horror Writers of America. La scurt timp, el a descoperit povestirea mai puțin cunoscută a lui Edgar Allan Poe "The System of Dr. Tarr and Prof. Fether," care a devenit sursa de inspirație pentru STONEHEARST ASYLUM. Deși el nu avusese nici un aranjament cu o casă de filme, a reușit să vândă imediat scenariul companiei de producție a lui Mel Gibson, Icon Productions, în 1999. Cel de-al doilea roman al lui Gangemi, INAMORATA a fost publicat de editura Viking, în 2004 și se va transpune pe marele ecran la casa de filme a lui Johnny Depp, Infinitum Nihil Films. El a colaborat la scenariul WIND CHILL (Sony, 2007) cu Emily Blunt, care a fost produs de George Clooney și Steven Soderbergh. Adaptarea romanului GO WITH ME și-a început filmările la sfârșitul lui 2013, cu Anthony Hopkins. De curând, Gangemi și-a vândut scenariul supranatural al serialului TV, STREGA, casei de producție A&E.

THOMAS YATSKO - imaginea

Ca director de imagine, Thomas Yatsko a colaborat cu regizorul Brad Anderson la cel puțin cinci proiecte ale sale. STONEHEARST ASYLUM/ELIZA GRAVES reprezintă cel de-al doilea film artistic pe care cei doi îl realizează împreună. Celălalt film, THE CALL, cu Halle Berry și Abigail Breslin, care a fost produs de SONY, s-a clasat pe locul doi în topul încasărilor, încă de la lansare.
Thomas Yatsko și-a început cariera ca operator și cameraman, lucrând la filme cum ar fi DEEP IMPACT, THE BANGER SISTERS, sau STARSHIP TROOPERS. Thomas a devenit director de imagine, realizând seriale TV cum ar fi: CSI MIAMI, E RING, BROTHERS AND SISTERS, FRINGE, sau TOUCH.
Regizorul Brad Anderson și Thomas au filmat împreună episodul pilot INHUMAN pentru serialul lui JJ Abram, Bad Robot, care va fi realizat și transmis pe canalul FBC.

Povestindu-și experiența Distribuția
jinglebells